„Látni és Látszani Plusz” országos közlekedésbiztonsági kampány

Nyomtatás

A 2012 –ben útjára induló „Látni és Látszani” országos akció célja, hogy a balesetmentes közlekedés érdekében felhívja a figyelmet a látás és láthatóság kiemelt fontosságára.

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság idén ismételten meghirdette a „Látni és Látszani” közlekedésbiztonsági kampányt, mely október 15-én kezdődik és december 10-ig tart. Ennek keretében a járművezetők térítésmentesen megvizsgáltathatják a látásukat. Ezért a kampányhoz csatlakozó optikákat felkeresve díjmentes látásellenőrzésre és hasznos tanácsokra számíthatnak a járművezetők.

Az Érdi Rendőrkapitányság illetékességi területén két településen; Érden, Százhalombattán összesen három optikus üzlet csatlakozott az országos közlekedési kampányhoz.

A kampány másik komponense a láthatóság. A járművünk láthatóságáért felelős alkatrészeket Érd, Százhalombatta, Diósd településeken díjmentesen ellenőriztethetjük. A programhoz csatlakozó szervizek munkatársaitól tanácsokat is kaphatunk, valamint újdonságaként és plusz szolgáltatásként a gépjárművek általános műszaki állapotára is kiterjedő átvizsgálási lehetőséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

A programmal kapcsolatos információkról, a kampányba folyamatosan bevonásra kerülő újabb szervizekről és optikusokról a  www.latnieslatszani.hu, és a https://www.facebook.com/latnieslatszanikampany/?fref=ts facebook weboldalon tájékozódhatnak.
 

Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Decrease font size Default font size Increase font size