Meghosszabbított nyitva tartás április 6. és 8. között az okmányirodákban

Nyomtatás

2018. április 6. és 8. között reggel 7 órától este 19 óráig intézhető a választásokkal összefüggésben a személyazonosságot igazoló okmányok megújítása, kiváltása, cseréje és pótlása.

A névjegyzékben szereplő választópolgárok az országgyűlési képviselők 2018. április 8-i általános választásán történő részvételének biztosítása érdekében a kormányablakok és az okmányirodák 2018. április 6–8. közötti napokon (péntektől vasárnapig) meghosszabbított nyitvatartási idővel, reggel 7 órától este 19 óráig állnak az ügyfelek rendelkezésére.

A meghosszabbított nyitvatartási időben – kizárólag a választásokkal összefüggésben – az ideiglenes személyi azonosító igazolvány kiállítására (amennyiben az ügyfél más személyazonosításra alkalmas okmánnyal nem rendelkezik), valamint a lakcímkártya pótlására, továbbá a lejárt érvényességű, személyazonosításra szolgáló és szavazásra jogosító személyazonosító igazolvány, útlevél, vezetői engedély helyett korábban igényelt és már elkészült okmányok kiadására lesz lehetőség.

MTI

Decrease font size Default font size Increase font size