Szüreti vigadalom Pusztazámoron

Nyomtatás

A Pusztazámor Községi Önkormányzat, valamint a Pusztazámor Községért Közalapítvány tisztelettel meghív minden kedves érdeklődőt a XVIII. Szüreti mulatságra, mely 2016. október 1-jén 14 órakor kezdődik a Koroda-kertben.

Szüreti felvonulás dallal, tánccal, zenével. A szüreti felvonulás és bál a zámoriak egyik legszebb hagyományőrző programja. A település utcáin vonulnak végig a régi felvonulások résztvevői: Bíró, Bíróné, csőszlegények, csőszleányok, gyerekek. A „kisbíró” tréfás rigmussal hívja meg a falu lakóit az esti bálra. Kaszás Sanyi & barátai mulattatják a közönséget és a felvonulókat. Az eseményt szüreti bál zárja. A talpalávalót a Rulett zenekar szolgáltatja. 

A felvonulásra rendelt kisvonat már 10 órától szállítja az érdeklődőket a község területén. Indulás az Egészségház melletti parkolóból: 10, 11, 12, 13 órakor.  

14 órától csak a fellépőket szállítja a vonat. Miután a fellépők elfoglalták a helyüket, természetesen, ha marad még üres hely, a pici gyerekek és kísérőik is felszállhatnak. Az elmúlt évekhez hasonlóan a többiek gyalogosan, kerékpárral, illetve saját autóval kísérhetik a felvonulókat. Megértésüket köszönjük! 

14:30 Indulás a szüreti felvonulásra 

14:45  I. megálló - zene, tánc (Barcza és a Kereszt utca kereszteződésében) 

15:30   II. megálló – zene, tánc (Bartók B. és a Dobó utca) 

16:15    III. megálló – zene, tánc ( Miska presszó előtt) 

17:00   IV. megálló – zene, tánc (Levente tér) 

17:45   Visszaérkezés a Koroda-kerthez 

Az időpontok tájékoztató jellegűek, melyek a haladás miatt eltérhetnek a jelzettektől! 

 20:00 Szüreti bál az iskola tornacsarnokában – zenél a Rulett zenekar 

A bál alatt büfé üzemel – Miska presszó. 

 A program ingyenes!  

 

 

Decrease font size Default font size Increase font size