Tüdőszűrés

Nyomtatás
Tüdőgyógyintézet Törökbálint  Mobil Tüdőszűrő Szolgálat

                                                 

FELHÍVJUK

A LAKOSSÁG FIGYELMÉT,

hogy Pusztazámor községben

TÜDŐSZŰRÉST TARTUNK!

A vizsgálat ideje:

2018. december 3. hétfő

11.45-17.45 között

2018. december 4. kedd

7.45-13.45 között

2018. december 5. szerda

11.45-17.45 között


A vizsgálat helye:

Egészségház

 

A szűrővizsgálat:

  • 40 év feletti lakosoknak évente egy alkalommal továbbra is ingyenes, nem kell beutaló, csak személyi igazolvány és TAJ kártya
  • 40 éves kor alatt, illetve munkahelyi alkalmassági vizsgálathoz a vizsgálat díja 1700 Ft, mely az OEP által országosan elrendelt összeg. A befizetés a szűrőállomáson kapható csekken történik.
  • A 14-18 év közötti gyermekek szűrése ingyenes, de iskolaorvosi vagy üzemorvosi beutaló, szülői beleegyező nyilatkozat, érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és TAJ kártya szükséges.
  • A törvény által kötelezettek számára vizsgálat ingyenes. Ezek a következők: hajléktalanok, hajléktalanokkal foglalkozó dolgozók, utcai szociális munkát végzők, népkonyha foglalkoztatottai, közérdekű önkéntes tevékenységet foglalkoztatók, a büntetés-végrehajtási intézetek, rendőrségi fogdák, közösségi szállások dolgozói, bizonyos egészségügyi dolgozók.

Amennyiben sürgősen szükségük van a leletre, kérjük, fáradjanak az érdi tüdőgondozóba, mert az itt készült felvételek leletkiadása minimum 4 hét. Kérésre ki is postázzuk a leleteket, ehhez felbélyegzett, megcímzett válaszborítékot kérünk.

Panasz nélkül is lehet beteg.

A vizsgálat alkalmas a TBC illetve sok más tüdőbetegség időben történő felismerésére!

Kérjük, a vizsgálatra hozza magával személyi igazolványát, TB kártyáját, illetve ha van az előző évi tüdőszűrő igazolást!

Decrease font size Default font size Increase font size