Interspar áruház nyílik Érden

Nyomtatás

A Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. több mint 25 éves fennállása alatt hazánk meghatározó élelmiszer- és napifogyasztásicikk-kereskedelmi láncává vált, amelyet a vállalat alapítása óta folyamatosan fejleszt. Jelenleg 345 Spar szupermarket, 32 Interspar hipermarket és 116 franchise üzlet tartozik a Spar-csoporthoz; 13 ezer munkavállalójával a vállalat évek óta az ország egyik legnagyobb foglalkoztatója. A Spar Magyarország az idei évben is folytatja az expanziót. A 23 milliárd forint összértékű beruházások során 24 áruházat újít fel és 5 új üzletet nyit országszerte.

Legújabb fejlesztésünk keretében, Érden készült el Magyarország 33. Interspar áruháza. Az energiatakarékos technológiákkal megvalósított új hipermarket az Iparos úti autópálya-csomópont közelében várja a vásárlókat. Az érdi beruházás több mint 4,1 milliárd forintba került és 100 új munkahelyet is teremt.

Az áruházat március 2-án 11 órakor adják át a vásárlóknak. A megnyitón beszédet mond dr. Aradszki András energiaügyért felelős államtitkár (Nemzeti Fejlesztési Minisztérium), a térség országgyűlési képviselője, Cseresnyés Péter munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkár (Nemzetgazdasági Minisztérium), T. Mészáros András, Érd Megyei Jogú Város polgármestere.

 

Decrease font size Default font size Increase font size