Ál csatornamunkások jelentek meg térségünkben

Nyomtatás

Nem árt az óvatosság mostanában Érden és a környező településeken. Ál munkások házalnak hivatalos küldetésnek álcázva. A hívatlanul érkező csalók így próbálnak kisebb-nagyobb csatornatisztítási feladatokkal vagy hasonló látszattevékenységgel gyorsan készpénzhez jutni.

Hívatlanul toppannak be és a helyi csatornaszolgáltató társaságra hivatkozva dugulást állapítanak meg a 2-3 főből álló csoportok. Elsősorban kisebb cégeket, intézményeket keresnek fel és készpénzt kérnek. Az Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató (ÉTCS) Kft. kéri, hogy a károsultak tegyenek feljelentést a rendőrségen.

A helyi közszolgáltató, az Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft. felhívja a figyelmet arra, hogy semmilyen ingatlanon belüli tisztítási, ellenőrzési vagy egyéb karbantartási feladatra nem adott és nem adhat ki utasítást.

A csatornaszolgáltató szakemberei nem szednek készpénzt, és csak előzetes időpont egyeztetést követően csöngetnek. Természetesen a munkatársak rendelkeznek arcképes igazolvánnyal, melyet kérésre felmutatnak. Az ÉTCS kéri, ha gyanús emberek próbálnak pénzt kicsalni, akkor azonnal jelentsék azt a rendőrségen, vagy érdeklődjenek a szolgáltató ismert elérhetőségein, melyek a www.erdicsatornamuvek.hu oldalon is megtalálhatók.

 

 

Decrease font size Default font size Increase font size