Szeptembertől ismét indul a női torna

Nyomtatás

Kedves Olvasók, kedves Lányok! Ezúton szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik 2014 szeptemberétől 2015 júniusáig folyamatosan és kitartóan jártak az óráimra. Nagyon jó szezont zártunk le, a foglalkozásokon kívül is, ahol tudtuk segítettünk egymásnak, és ezáltal még jobban összekovácsolódott a csapat. Idén szeptemberben folytatódik a női torna. Ősszel új elemeket fogunk megtanulni, az órákon főleg a Pilates és a Hatha jóga elemei kerülnek előtérbe.

A Pilates-gyakorlatok főként a mély hasizom és a hátizom megerősítésére, stabilizálására, az erős és karcsú végtagok kialakítására koncentrálnak. A vázizomzat megerősítése során a gerinc, a csípő és a vállízület mozgékonyabbá válik. A Hatha jóga célja a légzés és mozgás összehangolása, és ezáltal egy befelé figyelő, meditatív tudatállapot megteremtése. A jóga nem más, mint a légzés és a mozgás szabad áramlása.

Az órák gyakorlatsorai dinamikusak, ugyanakkor egyáltalán nem cél, hogy megerőltetőek is legyenek. Az a jó gyakorlás, ha óra után nem fáradtságot, hanem egyfajta feltöltődést érzünk.

A foglalkozásokra várom azokat a nőket, akik szeretnének kicsit több figyelmet fordítani önmagukra, akik szeretnének felkészülni a terhességre, szülésre, azokat a szépkorúakat, akikenergiát szeretnének nyerni, és mindazokat, akikegy jó csapathoz szeretnének tartozni.

Foglalkozás helye: a zámori Általános Iskola Tornaterme.                     

Ideje: kedd 18.30–19.30 óráig.

Mindenkit szeretettel várok:

Miklósi-Vass Erika (06 30 2218-347, erika.vass.m@gmail.com)

                                                                                                                   

Decrease font size Default font size Increase font size