Indul a mosógépcsere-akció

Nyomtatás

Június 24-e óta regisztrálhatnak az „Otthon Melege Program” elektronikus pályázati portálján a mosógépcserében részt vevő kereskedők – hívta fel a figyelmet a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM.

A tájékoztatás szerint a mosógépcsere alprogramjával kapcsolatos további információk szintén az elektronikus pályázati felületen találhatók, július 1-jétől pedig látható lesz a regisztrált kereskedők listája is.

A tárca közleményében emlékeztetett, hogy az „Otthon Melege Program” ötödik alprogramja 12 ezer magyarországi lakóhellyel rendelkező magánszemély számára nyújt 25–45 ezer forint vissza nem térítendő állami támogatást új, magas energiahatékonyságú mosógépek beszerzéséhez.
    Az összegre pályázók 2015. július 1-je és 2015. szeptember 30-a között, illetve a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig nyújthatják be pályázataikat, kizárólag elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül. Ehhez rendelkezniük kell ügyfélkapus regisztrációval a www.magyarorszag.hu kormányzati portálon – hangsúlyozta a minisztérium.

(MTI)

Decrease font size Default font size Increase font size