Szálláshelypályázat fiataloknak

Nyomtatás

A Pest Megyei Gyermek- és Ifjúsági Alapítvány pályázatot hirdet Pest megyei gyermekközösségek tematikus és szabadidős táborainak támogatására. A pályázat keretében 18 év alatti, maximum 30 fős gyermekközösségek 5 napos táborozásra pályázhatnak. Elnyerhető szállás értéke: 250 000 Ft.A pályázatot benyújtó csoportok automatikusan 10% kedvezménnyel vehetik igénybe a szálláshelyeket.

Az alapítvány – alapító okiratában rögzített céljainak megfelelően – jelen pályázati lehetőséggel támogatni kívánja az önszerveződő, Pest megyei gyermekközösségeket, hogy értékes szabadidős foglalkozásokat, szakmai táborokat valósíthassanak meg a Börzsönyben. A Pest Megyei Gyermek- és Ifjúsági Alapítvány kismarosi és kóspallagi táborhelyein – Kismaros-Börzsönyligeti Gyermek- és Ifjúsági Táborban, valamint Kóspallagi „Rablótanya” Kulcsosházban – ingyenes szálláshelyet biztosít egy-egy gyermekközösségnek (5 nap, 4 éjszakás tábori programhoz). A Börzsöny természeti értékeinek, szabadidős programlehetőségeinek megismertetéséhez rendelkezésre bocsátjuk táborhelyeinket, hogy azok a gyerekek is megtapasztalhassák a táborozás örömét, akik anyagi források híján nem jutnak el megfelelő időtartamú és magas szakmai színvonalú táborokba.

Olyan tábori programok leírását várják a benyújtandó adatlapon, melyek tartalmas és szórakoztató időtöltést biztosítanak a gyermekközösségnek.

 Pályázat benyújtásának határideje: 2013. december 16.

 A pályázatról bővebb tájékoztatás kérhető az alábbi elérhetőségeken:

 Kun Lívia

alapítványi titkár

Pest Megyei Gyermek- és Ifjúsági Alapítvány

tel.: +36 20 479-8968

e-mail: iroda@pmgyia.hu; kun.livia@pmgyia.hu

Web: www.pmgyia.hu

 

www.pestmegye.hu

Decrease font size Default font size Increase font size