Focikupa a teljes kifulladásig

Nyomtatás

Pusztazámori  Teremkupa 2013

Március 9-én – már hagyományosnak mondható módon – ismét összejöttek a település labdarúgócsapatai, hogy eldöntsék, ki lesz az idei év tornatermi bajnoka. A délelőtt folyamán  mintegy 4 órán keresztül, 3+1 fős csapatokban rúgták a bőrt azok, akik megtisztelték a részvételükkel az eseményt. Jómagam körülbelül tíz éve szervezem a helyi futballkupákat, így visszatérő problémaként szembesülök azzal, hogy keveslik a résztvevők a játéklehetőséget. A sportolni vágyók gyakran arra panaszkodtak, hogy túl rövidek a mérkőzések, illetve még szerettek volna többet mozogni az adott napon. Most azonban ez egy olyan sportesemény volt, amikor minden játékos az utolsó energiáit is elégethette, mi több, el kellett hogy égesse a pályán! Hiszen a focikupa szó szerint a teljes kifulladásig tartott!

Ezen a délelőttön egészen magas színvonalú, felettébb izgalmas mérkőzéseket játszottunk és egy igen jó kedélyű délelőttöt tölthettünk együtt. Ezúton is szeretném megköszönni a lehetőséget Pusztazámor Községi Önkormányzatnak, a támogatást a Pusztazámor Községért Közalapítványnak, a szervezést Kiss Ágnesnek, a játékvezetést pedig Rózsavölgyi Józsefnek.

A körmérkőzések végül a következő eredményt hozták:

  1. HIS
  2. Polgárőrök
  3. Öregfiúk

Egyúttal szeretném felhívni a figyelmét az érdeklődőknek, hogy az idei Falunapon is megrendezzük a Bíró Csaba Emlékkupát, amelyen, szívből remélem, ismét számíthatunk mindenkire!   

Oláh Gábor

Decrease font size Default font size Increase font size