Kormánymegbízotti látogatás

Nyomtatás

Munkalátogatást tett az Érdi Járási Hivatalban január 23-án Tarnai Richárd, Pest megyei kormánymegbízott, aki megtekintette az épületet, a szervezeti egységeket, illetve a hivatalban dolgozó munkatársakkal is találkozott.

Az intézményben a vendéget a hivatal vezetője, Bánsághy Balázs fogadta és vezette körbe. A kormánymegbízott a településen megtekintette az átvett irodákat, berendezéseket és eszközöket, megismerkedett az önkormányzattól érkezett munkatársakkal, és informálódott az okmányirodák ügyfélforgalmáról is.

„Örömmel értesültem arról, hogy zökkenőmentes volt januárban az indulás az Érdi Járási Hivatalban. Azt is jóérzéssel tapasztaltam, hogy a járási hivatal dolgozói mindent megtesznek annak érdekében, hogy az ügyfelek minél magasabb szintű szolgáltatást kapjanak az államtól” – emelte ki Tarnai Richárd A kormánymegbízott hozzátette, az átalakítás azt a célt szolgálja, hogy a 2013 végére felálló kormányablakok rendszerével megvalósuljon az egyablakos ügyintézés, mely lehetővé teszi, hogy az emberek könnyebben, gyorsabban tudják elintézni hivatalos ügyeiket.

Decrease font size Default font size Increase font size