Befejeződtek a Zámori-patak-projekt kivitelezési munkái

Nyomtatás

 

2011. december 15-én megtörtént a Zámor-patak-projekt kivitelezési munkálatainak műszaki átadás-átvétele.


A „Pusztazámor, Zámori-patak belterületi szakaszának rendezése” című KMOP-3.3.1/B-10-2010-0015 azonosítószámú projekt kivitelezésének tervezett befejezése a Pro Regió Közép-magyarországi Regionális Fejlesztési és Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft.-vel (mint közreműködő szervezet) 2011. március 22-én kötött támogatási szerződés értelmében 2012. augusztus 15. volt.
A kivitelező kiválasztása közbeszerzési eljárás során Pusztazámor Község Önkormányzata törekedett arra, hogy a belterületi zavarás minél rövidebb ideig tartson, ezért a bírálati szempontok között szerepelt a teljesítés időtartama is.
A kiválasztott vállalkozó a Lang Szolg Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. ajánlatában, majd szerződésében rögzített véghatáridőként 2011. december 25-ét vállalta. Az érintettek és az érintett közműszolgáltatók előzetes tájékoztatását követően, azok részvételével 2011. december 15-én megtörtént a műszaki átadás-átvétel.
A projektben már csak projektmenedzsment és PR-tevékenységgel kapcsolatos feladatok végrehajtása zajlik folyamatosan. A projekt végleges zárására előreláthatóan a 2012. április végén, május elején megtartandó ünnepélyes zárórendezvényt követően kerül sor.

uszt nfuDecrease font size Default font size Increase font size