Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor

Szeptember 7-es és 10-e között tartják a IX. AVL – Érdi Jazz Fesztivált, melyre még válthatók bérletek és kedvezményes jegyek.

A szervezők idén a női, valamint a külföldi előadók meghívására helyezték a hangsúlyt, mellettük persze a műfaj a hazai nagyságai is ellátogatnak Érdre. (Részletes program és jegyrendelés itt)

Folytatódik a rendezvény egyik tematikus programja, a jazz és irodalom sorozat. Ennek apropóján Pozsár Eszter és Szabó T. Anna lesz a fesztivál vendége.

A fellépők közül érdemes kiemelni a Jimi Hendrix munkásságát felidéző Halper-Hendrix Experiment-et, akik a fesztivál egyik külföldi fellépőjével, Ric Toldon amerikai bluesénekessel állnak majd színpadra, akikhez még a világhírű magyar zongorista, Oláh Kálmán is csatlakozik.

Fellép a kubai származású, de Magyarországon élő virtuóz Elsa Valle, aki latinos zenéjével minden bizonnyal megtáncoltatja majd az érdi közönséget – fogalmazott a főszervező a portálnak.

Az idei eseményen egyébként több helyi vagy Érdhez köthető előadó is képviselteti magát, mint a trombitás Udvardi Márton, a feltörekvő zongorista, Horváth Szabolcs, valamint a Hammond-orgonán játszó Vas Bence.

Forrás: midio.hu, erdmost.hu, Érdi Jazz Klub

Polgármesteri köszöntő

polgarmester

Szeretettel üdvözlöm a községünk iránt érdeklődő vendégeinket és a pusztazámori lakosokat!

Köszönöm, hogy érdeklődésükkel megtisztelik településünket.

Fogadják soraimat olyan szeretettel, mint ahogy mi pusztazámoriak fogadjuk a hozzánk érkező vendégeket.

Bemutatkozó oldalainkat lapozgatva betekintést nyerhetnek Pusztazámor régmúltjába, jelenébe és jövőjébe, köszönhetően annak, hogy egyre többen munkálkodnak azért, hogy Zámor élete tartalmas legyen.

Pusztazámor értékét, szépségét nem csak a történelmi és építészeti különlegességek, mint például a 3 hektáros arborétum jellegű ősparkkal övezett Barcza kastély, a zámorhegyi remeteség és harangház jelentik, hanem az a természetes igény is benne foglaltatik, ahogyan a településvezetés és az itt lakók ápolják, ahogyan a jelen gondos kezei megbecsülik.

Érdemes elidőzni Zámoron. Nálunk a látogatót először a dombokkal ölelt táj szelíd hívogató szépsége fogja meg, majd az utcák és házak rendje, végül a védett kis völgykatlanban elhelyezkedő település nyugalma, csendje. Aki belekóstol ebbe a világba, bizonyosan visszatérő vendég lesz itt.

Pusztazámor valamennyi lakója nevében tisztelettel köszönti és szeretettel várja:

Pátrovics Benedek
polgármester

Országos hírek

2024.febr. 28 Sze
Március 15-i program a Bálnában

Nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum idén új helyszínen, [ ... ]

OrszágosBővebben
2022.szept. 14 Sze

Immár 27. alkalommal rendezik meg szeptember 29. és október 2. között a Millenárison a 27. Budapest [ ... ]

OrszágosBővebben
2021.szept. 14 K

Fontos döntést hozott a kormány a hitelmoratóriumról Varga Mihály pénzügyminiszter bejelentése [ ... ]

OrszágosBővebben
2021.júl. 12 H
Segítség a cukorbeteg gyerekeknek

Magyarországon 800 ezer diagnosztizált, a becslések szerint ténylegesen mintegy 1,2 millió cukorbeteg [ ... ]

OrszágosBővebben
2021.júl. 06 K
Nyáron is fontos, hogy adjunk vért!

„A megfelelő véradószám mindannyiunk felelőssége. Az enyém, a tiéd, a miénk. Nem egy nyűg, [ ... ]

OrszágosBővebben
További helyi hírek

Keresés

Decrease font size Default font size Increase font size