Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor

Egy pusztazámori fiatal sportoló, Liszencziás Lennox igen szép eredményeket ért el torna sportágban. Ezúton is gratulálunk az eddigi szép eredményeihez, valamint sok sikert, erőt és kitartást kívánunk a további versenyeken való részvételhez. Az önkormányzat az elért helyezését községi ösztöndíjjal ismerte el.

Liszencziás Lennox 2015. március 11-én született, és ötévesen, 2020-ban kezdte el a szertornát a Központi Sport- és Ifjúsági Egyesületnél (KSI). 2021-ben kitartásának és motivációjának köszönhetően átkerült a versenyzők csapatába, ahol Kovács Antal és Horváth László kezei alatt csiszolódott heti négy alkalommal, másfél-másfél órás edzés keretében. 2022 májusában három országos bajnokságon vett részt, ahol a csapat két 5. és egy 7. helyezést ért el.

2022. június 11-én szombaton rendezte meg a Budapest Honvéd Sportegyesület (BHSE) a Decathlon Mackó Kupa utánpótlás tornaversenyt, amelyen a legkisebb korosztály adhat számot tehetségéről. Az eseményen díszvendégként részt vett Berki Krisztián világ- és olimpiai bajnok tornász, valamint a Honvéd sportigazgatója, az olimpiai ezüstérmes és világbajnok párbajtőrvívó, Imre Géza. A versenyen Lennox csapata, a KSI SE 5. helyezést ért el, ő maga pedig korosztályában (2015), egyéni összetettben 3. lett.

 

 

 

 

Polgármesteri köszöntő

polgarmester

Szeretettel üdvözlöm a községünk iránt érdeklődő vendégeinket és a pusztazámori lakosokat!

Köszönöm, hogy érdeklődésükkel megtisztelik településünket.

Fogadják soraimat olyan szeretettel, mint ahogy mi pusztazámoriak fogadjuk a hozzánk érkező vendégeket.

Bemutatkozó oldalainkat lapozgatva betekintést nyerhetnek Pusztazámor régmúltjába, jelenébe és jövőjébe, köszönhetően annak, hogy egyre többen munkálkodnak azért, hogy Zámor élete tartalmas legyen.

Pusztazámor értékét, szépségét nem csak a történelmi és építészeti különlegességek, mint például a 3 hektáros arborétum jellegű ősparkkal övezett Barcza kastély, a zámorhegyi remeteség és harangház jelentik, hanem az a természetes igény is benne foglaltatik, ahogyan a településvezetés és az itt lakók ápolják, ahogyan a jelen gondos kezei megbecsülik.

Érdemes elidőzni Zámoron. Nálunk a látogatót először a dombokkal ölelt táj szelíd hívogató szépsége fogja meg, majd az utcák és házak rendje, végül a védett kis völgykatlanban elhelyezkedő település nyugalma, csendje. Aki belekóstol ebbe a világba, bizonyosan visszatérő vendég lesz itt.

Pusztazámor valamennyi lakója nevében tisztelettel köszönti és szeretettel várja:

Pátrovics Benedek
polgármester

Országos hírek

2024.febr. 28 Sze
Március 15-i program a Bálnában

Nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum idén új helyszínen, [ ... ]

OrszágosBővebben
2022.szept. 14 Sze

Immár 27. alkalommal rendezik meg szeptember 29. és október 2. között a Millenárison a 27. Budapest [ ... ]

OrszágosBővebben
2021.szept. 14 K

Fontos döntést hozott a kormány a hitelmoratóriumról Varga Mihály pénzügyminiszter bejelentése [ ... ]

OrszágosBővebben
2021.júl. 12 H
Segítség a cukorbeteg gyerekeknek

Magyarországon 800 ezer diagnosztizált, a becslések szerint ténylegesen mintegy 1,2 millió cukorbeteg [ ... ]

OrszágosBővebben
2021.júl. 06 K
Nyáron is fontos, hogy adjunk vért!

„A megfelelő véradószám mindannyiunk felelőssége. Az enyém, a tiéd, a miénk. Nem egy nyűg, [ ... ]

OrszágosBővebben
További helyi hírek

Keresés

Decrease font size Default font size Increase font size