Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor

Az érdi városközpontban nyílt új ügyfélszolgálati irodájában, barátságos, kényelmes, letisztult környezetben várja ügyfeleit szeptembertől az E.ON Hungária.

 A városházával szemben, a Budai út 7/b-ben átadott új irodájában a budapesti és Pest megyei áramhálózattal kapcsolatos ügyeket intézhetik az ügyfelek. Ezek közé tartozik például a műszaki igénybejelentés, a hálózathasználati és csatlakozási szerződések megkötése és a mérőhelyi munkák megrendelése is. Emellett az ügyfelek mérőik felülvizsgálatát is kezdeményezhetik, valamint védendő fogyasztói státusszal kapcsolatos ügyekben is segítséget kaphatnak.

A kiszolgáló helységekkel együtt 220 négyzetméteres új irodában 8 kényelmes ügyfélpultot alakítottak ki. Az új iroda hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken 8-tól 14 óráig, míg szerdán 8-tól 20 óráig várják az ügyfeleket.

Az E.ON Hungária Csoport szeptember 1-jén a budapesti Váci út 72–74. szám alatt is új ügyfélszolgálati irodát nyitott, ott szintén teljeskörűen intézhetőek a budapesti és Pest megyei áramhálózati ügyek.

Az energiacég ugyanakkor továbbra is azt javasolja ügyfeleinek, hogy ügyeiket lehetőség szerint egyszerűen és gyorsan, digitális csatornákon keresztül intézzék. Az E.ON arra kéri ügyfeleit, hogy lépjenek be, és regisztráljanak az online ügyfélszolgálaton (www.eon.hu/pestmegyeihalozat), amely áramhálózattal kapcsolatos ügyekben (pl. hibabejelentés, mérőállás-bejelentés) a nap 24 órájában rendelkezésre áll. Mérőállás rögzítésére, illetve hálózati ügyek intézésére az E.ON Hálózat applikációt is igénybe vehetik az ügyfelek, amely letölthető az AppStore-ból és a Google Play áruházból, illetve www.eon.hu/halozatapp oldalról indulva is elérhető.

További részletes információk:

www.eon.hu/pestmegyeihalozat

midio.hu

 

Polgármesteri köszöntő

polgarmester

Szeretettel üdvözlöm a községünk iránt érdeklődő vendégeinket és a pusztazámori lakosokat!

Köszönöm, hogy érdeklődésükkel megtisztelik településünket.

Fogadják soraimat olyan szeretettel, mint ahogy mi pusztazámoriak fogadjuk a hozzánk érkező vendégeket.

Bemutatkozó oldalainkat lapozgatva betekintést nyerhetnek Pusztazámor régmúltjába, jelenébe és jövőjébe, köszönhetően annak, hogy egyre többen munkálkodnak azért, hogy Zámor élete tartalmas legyen.

Pusztazámor értékét, szépségét nem csak a történelmi és építészeti különlegességek, mint például a 3 hektáros arborétum jellegű ősparkkal övezett Barcza kastély, a zámorhegyi remeteség és harangház jelentik, hanem az a természetes igény is benne foglaltatik, ahogyan a településvezetés és az itt lakók ápolják, ahogyan a jelen gondos kezei megbecsülik.

Érdemes elidőzni Zámoron. Nálunk a látogatót először a dombokkal ölelt táj szelíd hívogató szépsége fogja meg, majd az utcák és házak rendje, végül a védett kis völgykatlanban elhelyezkedő település nyugalma, csendje. Aki belekóstol ebbe a világba, bizonyosan visszatérő vendég lesz itt.

Pusztazámor valamennyi lakója nevében tisztelettel köszönti és szeretettel várja:

Pátrovics Benedek
polgármester

Országos hírek

2024.febr. 28 Sze
Március 15-i program a Bálnában

Nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum idén új helyszínen, [ ... ]

OrszágosBővebben
2022.szept. 14 Sze

Immár 27. alkalommal rendezik meg szeptember 29. és október 2. között a Millenárison a 27. Budapest [ ... ]

OrszágosBővebben
2021.szept. 14 K

Fontos döntést hozott a kormány a hitelmoratóriumról Varga Mihály pénzügyminiszter bejelentése [ ... ]

OrszágosBővebben
2021.júl. 12 H
Segítség a cukorbeteg gyerekeknek

Magyarországon 800 ezer diagnosztizált, a becslések szerint ténylegesen mintegy 1,2 millió cukorbeteg [ ... ]

OrszágosBővebben
2021.júl. 06 K
Nyáron is fontos, hogy adjunk vért!

„A megfelelő véradószám mindannyiunk felelőssége. Az enyém, a tiéd, a miénk. Nem egy nyűg, [ ... ]

OrszágosBővebben
További helyi hírek

Keresés

Decrease font size Default font size Increase font size