Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor

Tisztelt Szülők,

A 215/2020.(V.20.) sz. kormányrendeletben szabályozottak szerint, óvodánk május 25-től (hétfőtől) újra a szokott rendben fogadja a gyerekeket.

Aki már hétfőn szeretné hozni gyermekét, kérjük, hogy igényét legkésőbb május 22-én pénteken 10.00. óráig jelezze az élelmezésvezetőnél (06-70-371-7880 ), vagy az óvoda e-mail címén (zamorovoda@gmail.com), hogy gond nélkül biztosítani tudjuk részére az étkeztetést.

A továbbiakban a házirendben meghatározottak szerint járunk el, az óvodai ellátást igényelni, vagy lemondani az érkezést megelőző munkanapon 9.00 óráig lehetséges, az előre látható időpontokat lehetőség szerint jelezzék.

Abban az esetben, ha gyermeke óvodai ellátását egyelőre nem igényli, úgy kérjük ezt is jelezze számunkra! Figyelemmel arra, hogy az óvodai nevelési év óvodalátogatási kötelezettséggel járó időszaka májusban lezárul, az óvodavezető ezen hiányzást igazoltnak tekinti.

Jelen helyzetre való tekintettel fokozott elővigyázatosságot kérünk! Kérjük intézményünkbe csak egészséges gyermeket hozzanak! A jogszabály rendelkezéseinek megfelelően a gyermeket első alkalommal orvosi igazolás és szülői nyilatkozat nélkül fogadjuk.

A betegség gyanújának felmerülésekor a szülőt értesítjük, és ez után a gyermeket csak orvosi igazolás mellett fogadjuk vissza a közösségbe.

Óvodánk továbbra is ügyel a kiemelt higiéniai előírások betartására.

A kormány csak az óvodák kinyitásáról rendelkezett, a járvány miatti veszélyhelyzet még jelenleg is fennáll. Ahogy az országos tisztifőorvos asszony fogalmazott, a vírus még az országban van. Erre tekintettel a fentieken túl még arra is kérem a szülőket, hogy a gyermekek, saját maguk és a többi szülő, valamint az óvoda dolgozóinak védelme érdekében ne feledkezzenek meg a szükséges óvintézkedésekről! A gyermekek átadás-átvétel idejére viseljenek maszkot és a felnőtt személyek lehetőség szerint tartsanak egymástól legalább másfél méter távolságot!

Vigyázzunk egymásra!

Pusztazámor, 2020. május 21.

 

Lepnyák Alíz
óvodavezető

Polgármesteri köszöntő

polgarmester

Szeretettel üdvözlöm a községünk iránt érdeklődő vendégeinket és a pusztazámori lakosokat!

Köszönöm, hogy érdeklődésükkel megtisztelik településünket.

Fogadják soraimat olyan szeretettel, mint ahogy mi pusztazámoriak fogadjuk a hozzánk érkező vendégeket.

Bemutatkozó oldalainkat lapozgatva betekintést nyerhetnek Pusztazámor régmúltjába, jelenébe és jövőjébe, köszönhetően annak, hogy egyre többen munkálkodnak azért, hogy Zámor élete tartalmas legyen.

Pusztazámor értékét, szépségét nem csak a történelmi és építészeti különlegességek, mint például a 3 hektáros arborétum jellegű ősparkkal övezett Barcza kastély, a zámorhegyi remeteség és harangház jelentik, hanem az a természetes igény is benne foglaltatik, ahogyan a településvezetés és az itt lakók ápolják, ahogyan a jelen gondos kezei megbecsülik.

Érdemes elidőzni Zámoron. Nálunk a látogatót először a dombokkal ölelt táj szelíd hívogató szépsége fogja meg, majd az utcák és házak rendje, végül a védett kis völgykatlanban elhelyezkedő település nyugalma, csendje. Aki belekóstol ebbe a világba, bizonyosan visszatérő vendég lesz itt.

Pusztazámor valamennyi lakója nevében tisztelettel köszönti és szeretettel várja:

Pátrovics Benedek
polgármester

Országos hírek

2024.febr. 28 Sze
Március 15-i program a Bálnában

Nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum idén új helyszínen, [ ... ]

OrszágosBővebben
2022.szept. 14 Sze

Immár 27. alkalommal rendezik meg szeptember 29. és október 2. között a Millenárison a 27. Budapest [ ... ]

OrszágosBővebben
2021.szept. 14 K

Fontos döntést hozott a kormány a hitelmoratóriumról Varga Mihály pénzügyminiszter bejelentése [ ... ]

OrszágosBővebben
2021.júl. 12 H
Segítség a cukorbeteg gyerekeknek

Magyarországon 800 ezer diagnosztizált, a becslések szerint ténylegesen mintegy 1,2 millió cukorbeteg [ ... ]

OrszágosBővebben
2021.júl. 06 K
Nyáron is fontos, hogy adjunk vért!

„A megfelelő véradószám mindannyiunk felelőssége. Az enyém, a tiéd, a miénk. Nem egy nyűg, [ ... ]

OrszágosBővebben
További helyi hírek

Keresés

Decrease font size Default font size Increase font size