Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor

Noha május 18-tól már megnyitott az ÉRD Aréna, egyelőre csak az Érdi Spartacus SC néhány birkózója kezdhette újra az edzéseket, a kézilabdacsarnok és az uszoda újranyitásáról későbbiekben döntenek.

„Több lépcsőben fog megnyitni az ÉRD Aréna, mi is fokozatosan követjük a hasonló létesítmények újranyitását, és igyekszünk hozzájuk idomulni. Hétfőtől a birkózók kezdték meg újra a munkát, szigorú feltételekkel, megfelelő fertőtlenítőszerekkel, higiéniás eszközökkel ellátva” – ismertette az újranyitás első lépcsőfokát Zólyomi Ádám, létesítményvezető, aki kitért rá, az edzések újranyitásakor a sportegyesületeknek a szakszövetségek ajánlását is figyelembe kell venniük.

A birkózócsarnok megnyitása ellenére a kézilabdacsarnok és az uszoda egyelőre továbbra is zárva tart. Zólyomi Ádám ezzel kapcsolatban kifejtette, a kéthónapos leállás alatt több felújítást is végeztek a létesítményben, melyeket az üzemszerű működés mellett nem tudtak volna megtenni.

„Most sajnos volt egy olyan hosszú leállás, ami alatt olyan munkálatokat is el tudtunk végezni, melyekre az üzemszerű működés mellett nem lett volna lehetőség. Ezek még zajlanak, de bízom benne, hogy hamarosan nyithat mind az Aréna, mind az uszoda” – fogalmazott Zólyomi Ádám.

A kéthónapos leállás miatt számos rendezvényt nem tudtak megtartani, így például május elején rendezték volna az ÉRD Arénában a profi dartsozók (világsztárok részvételével) első magyarországi versenyét, a PDC European Tour állomásaként, illetve a Nyitnikék tavaszi kiállítás és vásárt is.

Forrás: erdmost.hu

Polgármesteri köszöntő

polgarmester

Szeretettel üdvözlöm a községünk iránt érdeklődő vendégeinket és a pusztazámori lakosokat!

Köszönöm, hogy érdeklődésükkel megtisztelik településünket.

Fogadják soraimat olyan szeretettel, mint ahogy mi pusztazámoriak fogadjuk a hozzánk érkező vendégeket.

Bemutatkozó oldalainkat lapozgatva betekintést nyerhetnek Pusztazámor régmúltjába, jelenébe és jövőjébe, köszönhetően annak, hogy egyre többen munkálkodnak azért, hogy Zámor élete tartalmas legyen.

Pusztazámor értékét, szépségét nem csak a történelmi és építészeti különlegességek, mint például a 3 hektáros arborétum jellegű ősparkkal övezett Barcza kastély, a zámorhegyi remeteség és harangház jelentik, hanem az a természetes igény is benne foglaltatik, ahogyan a településvezetés és az itt lakók ápolják, ahogyan a jelen gondos kezei megbecsülik.

Érdemes elidőzni Zámoron. Nálunk a látogatót először a dombokkal ölelt táj szelíd hívogató szépsége fogja meg, majd az utcák és házak rendje, végül a védett kis völgykatlanban elhelyezkedő település nyugalma, csendje. Aki belekóstol ebbe a világba, bizonyosan visszatérő vendég lesz itt.

Pusztazámor valamennyi lakója nevében tisztelettel köszönti és szeretettel várja:

Pátrovics Benedek
polgármester

Országos hírek

2024.febr. 28 Sze
Március 15-i program a Bálnában

Nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum idén új helyszínen, [ ... ]

OrszágosBővebben
2022.szept. 14 Sze

Immár 27. alkalommal rendezik meg szeptember 29. és október 2. között a Millenárison a 27. Budapest [ ... ]

OrszágosBővebben
2021.szept. 14 K

Fontos döntést hozott a kormány a hitelmoratóriumról Varga Mihály pénzügyminiszter bejelentése [ ... ]

OrszágosBővebben
2021.júl. 12 H
Segítség a cukorbeteg gyerekeknek

Magyarországon 800 ezer diagnosztizált, a becslések szerint ténylegesen mintegy 1,2 millió cukorbeteg [ ... ]

OrszágosBővebben
2021.júl. 06 K
Nyáron is fontos, hogy adjunk vért!

„A megfelelő véradószám mindannyiunk felelőssége. Az enyém, a tiéd, a miénk. Nem egy nyűg, [ ... ]

OrszágosBővebben
További helyi hírek

Keresés

Decrease font size Default font size Increase font size