Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor

Pályázati kiírás - Helyiség bérbeadására

Pusztazámor Községi Önkormányzat Képviselő-testülete bérbeadásra meghirdeti a Pusztazámor, Petőfi Sándor utca 1. szám alatti 180/2 hrsz.-ú épületben található, közvetlen közterületi bejárattal rendelkező, 61,5 m2 alapterületű üzlethelyiségét 2020. május 1-től kezdődően határozatlan időre, élelmiszerüzlet, vagy élelmiszer jellegű vegyesüzlet működtetésére.

A pályázó ajánlatának tartalmaznia kell:

 • a pályázó megnevezését,
 • bérleti díjként vállalt nettó összeget,
 • a tevékenység során foglalkoztatottak számát,
 • nyilatkozatot az alábbi bérbeadói feltételek elfogadásáról.

Bérbeadó feltételei:

 • A bérleti jogviszonyt bármely fél, 90 napos határidővel bármikor, külön indoklás nélkül felmondhatja. Bérbeadót ez esetben sem terheli új bérlemény biztosításának kötelezettsége.
 • Bérlő a helyiségben helyben fogyasztásos szeszesital kimérési tevékenységet nem folytathat.
 • Az épülettel egybeépített tartozékok karbantartása, javítása, festése a bérleti idő teljes tartalma alatt a bérlő feladata.
 • A bérleti díj előre, havonta a tárgyhó 10. napjáig fizetendő.
 • A bérleti díj nem tartalmazza a közüzemi díjakat, ezeket a költségeket a Bérlő köteles a szolgáltatónak közvetlenül kifizetni.
 • A bérleti díjat bérbe adó évente, május 1-től maximum a KSH által közzétett hivatalos inflációs ráta mértékéig egyoldalú döntéssel megemelheti.
 • A legalacsonyabb bruttó bérleti díj 50.000 Ft/hó.

A pályázatokat zárt borítékban a Pusztazámor Községi Önkormányzat polgármesterének címezve, "Bérleti pályázat Petőfi Sándor utca 1." megjelöléssel, 2020. május 8-án 15.00 óráig időpontegyeztetés után (tel.: (23) 347-438) lehet benyújtani a Községházán (Pusztazámor, Munkácsy Mihály u. 1. hétfőtől péntekig 8.00-12.00 óra között).

Postai úton megküldött pályázatok is csak a fenti időpontig beérkezve kerülnek elbírálásra. A pályázatok bontása 2020. május 8. 18.00 órakor történik.
A pályázatokat a veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 40/2020. (III. 11.) Kormányrendeletre tekintettel, a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdésében, veszélyhelyzet idejére biztosított feladat- és hatáskörében eljárva a polgármester bírálja el 2020. május 11. napjáig.

Pályáztató fenntartja a jogot, hogy a beérkezett ajánlatok érvényességétől és számától függetlenül a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa.
Az ingatlanrész megtekinthető munkaidőben a Pusztazámor Községi Önkormányzat munkatársával, előre egyeztetetett időpontban.

Pusztazámor, 2020. április 21.

Pátrovics Benedek polgármester

Pusztazámor Községi Önkormányzat

Polgármesteri köszöntő

polgarmester

Szeretettel üdvözlöm a községünk iránt érdeklődő vendégeinket és a pusztazámori lakosokat!

Köszönöm, hogy érdeklődésükkel megtisztelik településünket.

Fogadják soraimat olyan szeretettel, mint ahogy mi pusztazámoriak fogadjuk a hozzánk érkező vendégeket.

Bemutatkozó oldalainkat lapozgatva betekintést nyerhetnek Pusztazámor régmúltjába, jelenébe és jövőjébe, köszönhetően annak, hogy egyre többen munkálkodnak azért, hogy Zámor élete tartalmas legyen.

Pusztazámor értékét, szépségét nem csak a történelmi és építészeti különlegességek, mint például a 3 hektáros arborétum jellegű ősparkkal övezett Barcza kastély, a zámorhegyi remeteség és harangház jelentik, hanem az a természetes igény is benne foglaltatik, ahogyan a településvezetés és az itt lakók ápolják, ahogyan a jelen gondos kezei megbecsülik.

Érdemes elidőzni Zámoron. Nálunk a látogatót először a dombokkal ölelt táj szelíd hívogató szépsége fogja meg, majd az utcák és házak rendje, végül a védett kis völgykatlanban elhelyezkedő település nyugalma, csendje. Aki belekóstol ebbe a világba, bizonyosan visszatérő vendég lesz itt.

Pusztazámor valamennyi lakója nevében tisztelettel köszönti és szeretettel várja:

Pátrovics Benedek
polgármester

Országos hírek

2024.febr. 28 Sze
Március 15-i program a Bálnában

Nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum idén új helyszínen, [ ... ]

OrszágosBővebben
2022.szept. 14 Sze

Immár 27. alkalommal rendezik meg szeptember 29. és október 2. között a Millenárison a 27. Budapest [ ... ]

OrszágosBővebben
2021.szept. 14 K

Fontos döntést hozott a kormány a hitelmoratóriumról Varga Mihály pénzügyminiszter bejelentése [ ... ]

OrszágosBővebben
2021.júl. 12 H
Segítség a cukorbeteg gyerekeknek

Magyarországon 800 ezer diagnosztizált, a becslések szerint ténylegesen mintegy 1,2 millió cukorbeteg [ ... ]

OrszágosBővebben
2021.júl. 06 K
Nyáron is fontos, hogy adjunk vért!

„A megfelelő véradószám mindannyiunk felelőssége. Az enyém, a tiéd, a miénk. Nem egy nyűg, [ ... ]

OrszágosBővebben
További helyi hírek

Keresés

Decrease font size Default font size Increase font size