Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor

Most, hogy szűk családi körben töltjük mindennapjainkat, nosztalgiázva gondolunk vissza a régi szép időkre, amikor még együtt tudtunk ünnepelni, szórakozni, kikapcsolódni barátainkkal. Milyen régmúltnak tűnik a február 15-i pusztazámori Alapítványi Bál, ahol kilencedik alkalommal gyűltünk össze, hogy hasznos célt támogatva felhőtlenül szórakozhassunk.

Szülők, tanárok és falubeliek, több mint 120-an vettünk részt a bálon. Sokan nem tudtak eljönni, ők támogatói jeggyel pártfogolták a rendezvényt. A Pusztazámori Önkormányzat 160 000 Ft-os hozzájárulásával – melyet utólag is köszönünk – több mint 540 000 Ft bevétellel gazdagítottuk iskolánk alapítványát és ezáltal a zámori gyerekeket.

A műsorban mások mellett láthattuk a már hagyománnyá vált szülő–tanár közös táncprodukciót, az idei évben country stílusban, illetve az iskolánkban is működő Masters SE látványos akrobatikus rock and roll előadását is. A szülők aktív támogatást jelzi a rekord mennyiségű tombolafelajánlás is: a helyi termékeken túl (tej, sajt, méz, tea, élő csirke, zöldségcsomag), sok-sok szolgáltatást, ajándékcsomagot, műszaki terméket, díszfát és virágot sorsoltunk ki.

Az idei bál céljául 15 db tablet beszerzését tűztük ki a gyerekek részére, és ezzel hozzájárulni a digitális oktatás fejlesztéséhez intézményünkben. A sors iróniája, hogy a célt sikerült teljesítenünk, március 13-án megérkeztek a vadonatúj készülékek, de a kialakult járványhelyzet miatt a következő hétre már kiürültek a tantermek…

Jövőre jubileumot ünneplünk, várunk mindenkit szeretettel a X. Alapítványi Bálba!

 

A szülői munkaközösség nevében:

PNK

 

 

Polgármesteri köszöntő

polgarmester

Szeretettel üdvözlöm a községünk iránt érdeklődő vendégeinket és a pusztazámori lakosokat!

Köszönöm, hogy érdeklődésükkel megtisztelik településünket.

Fogadják soraimat olyan szeretettel, mint ahogy mi pusztazámoriak fogadjuk a hozzánk érkező vendégeket.

Bemutatkozó oldalainkat lapozgatva betekintést nyerhetnek Pusztazámor régmúltjába, jelenébe és jövőjébe, köszönhetően annak, hogy egyre többen munkálkodnak azért, hogy Zámor élete tartalmas legyen.

Pusztazámor értékét, szépségét nem csak a történelmi és építészeti különlegességek, mint például a 3 hektáros arborétum jellegű ősparkkal övezett Barcza kastély, a zámorhegyi remeteség és harangház jelentik, hanem az a természetes igény is benne foglaltatik, ahogyan a településvezetés és az itt lakók ápolják, ahogyan a jelen gondos kezei megbecsülik.

Érdemes elidőzni Zámoron. Nálunk a látogatót először a dombokkal ölelt táj szelíd hívogató szépsége fogja meg, majd az utcák és házak rendje, végül a védett kis völgykatlanban elhelyezkedő település nyugalma, csendje. Aki belekóstol ebbe a világba, bizonyosan visszatérő vendég lesz itt.

Pusztazámor valamennyi lakója nevében tisztelettel köszönti és szeretettel várja:

Pátrovics Benedek
polgármester

Országos hírek

2021.ápr. 11 V
Versek a magyar költészet napjára

1964 óta április 11-én, a magyar költészet kiemelkedő alakja, a Baumgarten- és posztumusz Kossuth-díjas [ ... ]

OrszágosBővebben
2020.dec. 31 Cs

Év végi számvetésre kért fel neves gondolkodókat, művészeket a hvg; az esszék a hetilap 51–52. [ ... ]

OrszágosBővebben
2020.dec. 17 Cs
Ingyenesen utazhatnak a védekezésben dolgozók

Az egészségügyi dolgozók mellett a védekezésben résztvevő szociális dolgozók, a rendőrök, [ ... ]

OrszágosBővebben
2020.szept. 03 Cs
43-mal nőtt a fertőzöttek száma Pest megyében

301 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést az elmúlt 24 órában, így a Magyarországon [ ... ]

OrszágosBővebben
2020.szept. 03 Cs
Szeptember 7-ig lehet jelentkezni az őszi érettségire

Az Oktatási Hivatal (OH) közzétette a 2020/21-es tanév őszi érettségijének jelentkezési lapját. [ ... ]

OrszágosBővebben
További helyi hírek

Keresés

Decrease font size Default font size Increase font size