Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor

Most, hogy szűk családi körben töltjük mindennapjainkat, nosztalgiázva gondolunk vissza a régi szép időkre, amikor még együtt tudtunk ünnepelni, szórakozni, kikapcsolódni barátainkkal. Milyen régmúltnak tűnik a február 15-i pusztazámori Alapítványi Bál, ahol kilencedik alkalommal gyűltünk össze, hogy hasznos célt támogatva felhőtlenül szórakozhassunk.

Szülők, tanárok és falubeliek, több mint 120-an vettünk részt a bálon. Sokan nem tudtak eljönni, ők támogatói jeggyel pártfogolták a rendezvényt. A Pusztazámori Önkormányzat 160 000 Ft-os hozzájárulásával – melyet utólag is köszönünk – több mint 540 000 Ft bevétellel gazdagítottuk iskolánk alapítványát és ezáltal a zámori gyerekeket.

A műsorban mások mellett láthattuk a már hagyománnyá vált szülő–tanár közös táncprodukciót, az idei évben country stílusban, illetve az iskolánkban is működő Masters SE látványos akrobatikus rock and roll előadását is. A szülők aktív támogatást jelzi a rekord mennyiségű tombolafelajánlás is: a helyi termékeken túl (tej, sajt, méz, tea, élő csirke, zöldségcsomag), sok-sok szolgáltatást, ajándékcsomagot, műszaki terméket, díszfát és virágot sorsoltunk ki.

Az idei bál céljául 15 db tablet beszerzését tűztük ki a gyerekek részére, és ezzel hozzájárulni a digitális oktatás fejlesztéséhez intézményünkben. A sors iróniája, hogy a célt sikerült teljesítenünk, március 13-án megérkeztek a vadonatúj készülékek, de a kialakult járványhelyzet miatt a következő hétre már kiürültek a tantermek…

Jövőre jubileumot ünneplünk, várunk mindenkit szeretettel a X. Alapítványi Bálba!

 

A szülői munkaközösség nevében:

PNK

 

 

Polgármesteri köszöntő

polgarmester

Szeretettel üdvözlöm a községünk iránt érdeklődő vendégeinket és a pusztazámori lakosokat!

Köszönöm, hogy érdeklődésükkel megtisztelik településünket.

Fogadják soraimat olyan szeretettel, mint ahogy mi pusztazámoriak fogadjuk a hozzánk érkező vendégeket.

Bemutatkozó oldalainkat lapozgatva betekintést nyerhetnek Pusztazámor régmúltjába, jelenébe és jövőjébe, köszönhetően annak, hogy egyre többen munkálkodnak azért, hogy Zámor élete tartalmas legyen.

Pusztazámor értékét, szépségét nem csak a történelmi és építészeti különlegességek, mint például a 3 hektáros arborétum jellegű ősparkkal övezett Barcza kastély, a zámorhegyi remeteség és harangház jelentik, hanem az a természetes igény is benne foglaltatik, ahogyan a településvezetés és az itt lakók ápolják, ahogyan a jelen gondos kezei megbecsülik.

Érdemes elidőzni Zámoron. Nálunk a látogatót először a dombokkal ölelt táj szelíd hívogató szépsége fogja meg, majd az utcák és házak rendje, végül a védett kis völgykatlanban elhelyezkedő település nyugalma, csendje. Aki belekóstol ebbe a világba, bizonyosan visszatérő vendég lesz itt.

Pusztazámor valamennyi lakója nevében tisztelettel köszönti és szeretettel várja:

Pátrovics Benedek
polgármester

Országos hírek

2024.febr. 28 Sze
Március 15-i program a Bálnában

Nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum idén új helyszínen, [ ... ]

OrszágosBővebben
2022.szept. 14 Sze

Immár 27. alkalommal rendezik meg szeptember 29. és október 2. között a Millenárison a 27. Budapest [ ... ]

OrszágosBővebben
2021.szept. 14 K

Fontos döntést hozott a kormány a hitelmoratóriumról Varga Mihály pénzügyminiszter bejelentése [ ... ]

OrszágosBővebben
2021.júl. 12 H
Segítség a cukorbeteg gyerekeknek

Magyarországon 800 ezer diagnosztizált, a becslések szerint ténylegesen mintegy 1,2 millió cukorbeteg [ ... ]

OrszágosBővebben
2021.júl. 06 K
Nyáron is fontos, hogy adjunk vért!

„A megfelelő véradószám mindannyiunk felelőssége. Az enyém, a tiéd, a miénk. Nem egy nyűg, [ ... ]

OrszágosBővebben
További helyi hírek

Keresés

Decrease font size Default font size Increase font size