Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor

A szolgáltatók kérik a felhasználókat, hogy az e-ügyfélszolgálaton, illetve telefonon vagy e-mailben vegyék fel a kapcsolatot velük. Szüneteltetik a vízmérő-leolvasásokat is. Az ELMÜ-ÉMÁSZ és a Nemzeti Közművek szintén felfüggesztette a személyes ügyintézést.

Március 17-étől visszavonásig zárva tartja ügyfélszolgálati irodáit az ÉTV. Honlapjukon arra kérik a felhasználókat, hogy ügyeiket az e-ügyfélszolgálaton intézzék, vagy telefonáljanak (+36-23-521-751).

Az e-ügyfélszolgálaton az alábbi ügyeket intézhetik:
• mérőállás bejelentés
• személyes adatok megtekintése, módosításának kezdeményezése
• levelezési cím módosítása
• aktuális egyenleg lekérdezése, tartozásigazolás kérése
• vevői folyószámla kivonat megtekintése
• számlamásolatok megtekintése, számlamásolatok postai úton történő megküldésének igénylése
• részletfizetés igénylése
 
Felhasználóváltozás átvezetése iráni kérelmet (átírás) kizárólag e-mailben (ugyfelszolgalat@erdivizmuvek.hu) tudnak elfogadni. A megfelelő formanyomtatványt kitöltve, aláírva, illetve a szükséges iratokat scannelt formában lehet beküldeni.

Az ÉTV arról is tájékoztatta a fogyasztókat, hogy a korábban kiértesített vízmérő-leolvasásokat bizonytalan ideig szüneteltetik. A vízmérő-állást továbbra is bediktálhatjuk, illetve az e-ügyfélszolgálaton is megadhatjuk.  Ha nem érkezik bediktált mérőállás a társasághoz, a korábbi időszak fogyasztási adatain alapuló, becsült résszámlát kapnak a felhasználók.

Az ÉTCS online ügyfélszolgálata itt elérhető, telefonszámuk ugyanaz, mint az ÉTV ügyfélszolgálatának (06-23-521-751). Az elektronikus leveleket az ugyfelszolgalat@erdicsatornamuvek.hu e-mailcímre várják.

Az ELMŰ-ÉMÁSZ is felfüggesztette a személyes ügyintézést valamennyi ügyfélszolgálati irodájában;  az ügyfelek 16-ától a cég digitális platformjain, azaz online, telefonon vagy e-mailben intézhetik ügyeiket. A Nemzeti Közművek ügyfélszolgálati irodái is bezártak. Arra kérik ügyfeleiket,, hogy válasszák a továbbra is teljes kapacitással működő online ügyfélszolgálatot, mobilapplikációt, telefonos ügyfélszolgálatot, vagy juttassák el megkeresésüket írásban a zársaság e-mail- és postacímére. 

Forrás: erdmost.hu

Polgármesteri köszöntő

polgarmester

Szeretettel üdvözlöm a községünk iránt érdeklődő vendégeinket és a pusztazámori lakosokat!

Köszönöm, hogy érdeklődésükkel megtisztelik településünket.

Fogadják soraimat olyan szeretettel, mint ahogy mi pusztazámoriak fogadjuk a hozzánk érkező vendégeket.

Bemutatkozó oldalainkat lapozgatva betekintést nyerhetnek Pusztazámor régmúltjába, jelenébe és jövőjébe, köszönhetően annak, hogy egyre többen munkálkodnak azért, hogy Zámor élete tartalmas legyen.

Pusztazámor értékét, szépségét nem csak a történelmi és építészeti különlegességek, mint például a 3 hektáros arborétum jellegű ősparkkal övezett Barcza kastély, a zámorhegyi remeteség és harangház jelentik, hanem az a természetes igény is benne foglaltatik, ahogyan a településvezetés és az itt lakók ápolják, ahogyan a jelen gondos kezei megbecsülik.

Érdemes elidőzni Zámoron. Nálunk a látogatót először a dombokkal ölelt táj szelíd hívogató szépsége fogja meg, majd az utcák és házak rendje, végül a védett kis völgykatlanban elhelyezkedő település nyugalma, csendje. Aki belekóstol ebbe a világba, bizonyosan visszatérő vendég lesz itt.

Pusztazámor valamennyi lakója nevében tisztelettel köszönti és szeretettel várja:

Pátrovics Benedek
polgármester

Országos hírek

2024.febr. 28 Sze
Március 15-i program a Bálnában

Nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum idén új helyszínen, [ ... ]

OrszágosBővebben
2022.szept. 14 Sze

Immár 27. alkalommal rendezik meg szeptember 29. és október 2. között a Millenárison a 27. Budapest [ ... ]

OrszágosBővebben
2021.szept. 14 K

Fontos döntést hozott a kormány a hitelmoratóriumról Varga Mihály pénzügyminiszter bejelentése [ ... ]

OrszágosBővebben
2021.júl. 12 H
Segítség a cukorbeteg gyerekeknek

Magyarországon 800 ezer diagnosztizált, a becslések szerint ténylegesen mintegy 1,2 millió cukorbeteg [ ... ]

OrszágosBővebben
2021.júl. 06 K
Nyáron is fontos, hogy adjunk vért!

„A megfelelő véradószám mindannyiunk felelőssége. Az enyém, a tiéd, a miénk. Nem egy nyűg, [ ... ]

OrszágosBővebben
További helyi hírek

Keresés

Decrease font size Default font size Increase font size