Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor

A Vállalkozók Országos Szövetsége (VOSZ) az elmúlt év decemberében immár huszonegyedik alkalommal rendezte meg a vállalkozók napját, amelyre az ország minden megyéjéből mintegy hatszáz vállalkozó érkezett. Az Év vállalkozója kitüntetést hatvanketten vehették át, köztük három, Érden működő vállalkozás vezetője: Simon János Gergely, Sentimento Kft. tulajdonos-ügyvezetője, Sipos Árpád, a Pé-Ta Autókereskedelmi és Szolgáltató Kft. tulajdonos-ügyvezetője, valamint a Pusztazámoron élő Kovács Krisztián, a Fókusz Computer Kft. tulajdonos-ügyvezetője. Pest megyéből rajtuk kívül nem volt más kitüntetett. A díjazottak Varga Mihály pénzügyminisztertől vehették át az elismerést a MŰPÁ-ban.

Kovács Krisztián a díjátadást követően az erdmost.hu portálnak elmondta: vállalkozásuk 22 éves múltra tekinthet vissza, egy barátjával, Fekete Attilával építették fel a céget; a csapat már 13 fős, és évről évre fejlődnek, megújulnak.

„Ez volt az első alkalom, hogy ilyen kitüntetést vehettünk át. Úgy gondolom, ez a díj azt mutatja, hogy kitartással mindenki el tudja érni a célját. Mi két pillérre támaszkodhattunk: első a család, a másik pedig a jó csapat. Nagyon sokat köszönhetünk nekik, ahogy az Ipartestületnek, illetve ügyvezető igazgatójának, Csóli Csabának is – a hasonló szemléletmód közel hozott minket egymáshoz, átíveltük a generációk közti hidat, és sokat segítettünk egymásnak” – hangsúlyozta Kovács Krisztián.

 

Forrás: erdmost.hu  

Polgármesteri köszöntő

polgarmester

Szeretettel üdvözlöm a községünk iránt érdeklődő vendégeinket és a pusztazámori lakosokat!

Köszönöm, hogy érdeklődésükkel megtisztelik településünket.

Fogadják soraimat olyan szeretettel, mint ahogy mi pusztazámoriak fogadjuk a hozzánk érkező vendégeket.

Bemutatkozó oldalainkat lapozgatva betekintést nyerhetnek Pusztazámor régmúltjába, jelenébe és jövőjébe, köszönhetően annak, hogy egyre többen munkálkodnak azért, hogy Zámor élete tartalmas legyen.

Pusztazámor értékét, szépségét nem csak a történelmi és építészeti különlegességek, mint például a 3 hektáros arborétum jellegű ősparkkal övezett Barcza kastély, a zámorhegyi remeteség és harangház jelentik, hanem az a természetes igény is benne foglaltatik, ahogyan a településvezetés és az itt lakók ápolják, ahogyan a jelen gondos kezei megbecsülik.

Érdemes elidőzni Zámoron. Nálunk a látogatót először a dombokkal ölelt táj szelíd hívogató szépsége fogja meg, majd az utcák és házak rendje, végül a védett kis völgykatlanban elhelyezkedő település nyugalma, csendje. Aki belekóstol ebbe a világba, bizonyosan visszatérő vendég lesz itt.

Pusztazámor valamennyi lakója nevében tisztelettel köszönti és szeretettel várja:

Pátrovics Benedek
polgármester

Országos hírek

2024.febr. 28 Sze
Március 15-i program a Bálnában

Nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum idén új helyszínen, [ ... ]

OrszágosBővebben
2022.szept. 14 Sze

Immár 27. alkalommal rendezik meg szeptember 29. és október 2. között a Millenárison a 27. Budapest [ ... ]

OrszágosBővebben
2021.szept. 14 K

Fontos döntést hozott a kormány a hitelmoratóriumról Varga Mihály pénzügyminiszter bejelentése [ ... ]

OrszágosBővebben
2021.júl. 12 H
Segítség a cukorbeteg gyerekeknek

Magyarországon 800 ezer diagnosztizált, a becslések szerint ténylegesen mintegy 1,2 millió cukorbeteg [ ... ]

OrszágosBővebben
2021.júl. 06 K
Nyáron is fontos, hogy adjunk vért!

„A megfelelő véradószám mindannyiunk felelőssége. Az enyém, a tiéd, a miénk. Nem egy nyűg, [ ... ]

OrszágosBővebben
További helyi hírek

Keresés

Decrease font size Default font size Increase font size