Falunapi beharangozó

Nyomtatás

Június utolsó szombati napja Pusztazámor életében egyet jelent a Falunappal.

Az idei évben is a délelőtt elsősorban a versenyekről szól:

  • • foci (jelentkezni június 25-ig lehet Oláh Gábornál – 06/70-250-9168)
  • • főzőverseny (jelentkezni június 25-ig lehet Garainé Ordas Dóránál – 06/30-905-0791)
  • • teke (jelentkezni a Miska Presszóban lehet)
  • • csocsó (jelentkezni lehet Garainé Ordas Dóránál)

 • futóverseny (jelentkezni a helyszínen lehet ½9-től Csuta Albertnál)

• gyermek aszfaltrajzverseny (jelentkezni június 25-ig lehet Garainé Ordas Dóránál)

A határidőknek a szervezésben és a díjazásban van szerepe, például az aszfaltrajzversenyen induló minden gyerkőcöt szeretnénk jutalmazni, ehhez azonban szükséges tudnunk az indulók számát.

Miközben zajlanak a versenyek, a gyerekek birtokba vehetik az önkormányzat előtti területet, itt lesz arcfestés, csillámtetkó, kézműves foglalkozás, de a lányok még a hajukat is befonathatják. Amíg a kicsik az ugrálóváron ugrálnak vagy az óriáscsúszdán csúszkálnak, a felnőttek kipróbálhatják a rodeóbikát, illetve a mászófalat.

Terveink szerint 13 óra körül elkészül az ebéd, majd kezdetét veszi az eredményhirdetés, ahol a versenyszámok győzteseit díjazzuk.

Ezután következik a habparty, melyre azok a legkisebbek is vissza tudnak érni, akiknek még jár a délutáni alvás. Ide mindenképpen célszerű törülközőt és váltóruhát hozni.

Fél 5-kor pedig kezdetét veszi az esti program. Először egy ügyességi vetélkedővel kezdünk, ahova várjuk mindazok a felnőtt férfiak és nők jelentkezését, akik nem félnek megmérettetni magukat. A résztvevők száma limitálva lesz, így fontos, hogy aki szeretne indulni, minél előbb jelentkezzen.

Ezután rendezzük meg a kutyaszépségversenyt, ahol keressük Pusztazámor legszebb kutyáját, amelynek kiválasztásában nagy szerepe lesz a közönségnek is.  Itt mindenképpen előre kell nevezni, helyszíni nevezést nem fogunk tudni elfogadni.

Az estét egy akrobatikus rock and roll-, majd egy zumbabemutatóval folytatjuk.

Meghívott vendégeink közül elsőként Márió a harmonikás lép színpadra, őt követi Csordás Tibi, végül a V-tech dalai csendülnek fel.

Nem maradhat el a tombola sem, ahol idén a fődíj idén is egy kétéjszakás wellness pihenés 4 csillagos szállodában, 2 fő részére, félpanzióval. Itt továbbra is várjuk helyi vállalkozók felajánlásait.

Tavaly már zenélt nekünk a Mongoose együttes, de olyan sikerük volt, hogy idén is őket hívtuk meg az utcabálra, mely éjjel 1 óráig fog tartani. A bulizást egyszer meg fogjuk szakítani egy lézershow erejéig.

Egész nap lesz lehetőség majd enni-inni a Pusztazámori Partytál, valamint Miska presszó jóvoltából, de lesz sokféle koktél, hamburger, hot dog, vattacukor, kürtőskalács is.

A rendezvény a Pusztazámor Községi Önkormányzat jóvoltából ingyenes.

Mindenkit szeretettel várunk!

 

Decrease font size Default font size Increase font size