Közlemény

Nyomtatás

Tisztelt Pusztazámoriak!

Értesültem arról, hogy Bősz Anett főpolgármester helyettes, aki egyben Érd polgármesterének felesége is, Facebook bejegyzésben gratulált Érd és térsége polgármestereinek a megválasztásuk alkalmából. Ezt a bejegyzést átvették az országos hírportálok. Ebben őket ellenzéki polgármestereknek nevezte. A gratulációt természetesen köszönettel fogadtam, viszont a szövegösszefüggés miatt fontosnak tartok néhány dolgot helyesbíteni.

Magamat soha nem soroltam sem ellenzéki, sem kormánypárti politikusok közé. Sőt a szó klasszikus értelmében politikusnak sem tartom magam.

1991 óta független polgármesterként vezetem Zámort, mindig együtt a megválasztott képviselőkkel. Erre a függetlenségemre mindig is büszke voltam és vagyok. Mindig mindenkivel igyekeztem korrekt kapcsolatot és jó együttműködést kialakítani és hiszem, hogy ez mai napig sikerült is és erre fogok törekedni a jövőben is.

A mostani választáson sem folytattam olyan kampányt, amelyben bármelyik politikai oldal részt vett volna. Kampányunkat képviselőjelölt társaimmal (csak velük) vittük végig.Még egyszer köszönöm mindenkinek, aki szavazatával támogatott és minden erőmmel igyekszem Zámor javát szolgálni!

 

Pátrovics Benedek
polgármester

Decrease font size Default font size Increase font size