Hamarosan kezdődik az Érdi Jazz Fesztivál

Nyomtatás

Szeptember 7-es és 10-e között tartják a IX. AVL – Érdi Jazz Fesztivált, melyre még válthatók bérletek és kedvezményes jegyek.

A szervezők idén a női, valamint a külföldi előadók meghívására helyezték a hangsúlyt, mellettük persze a műfaj a hazai nagyságai is ellátogatnak Érdre. (Részletes program és jegyrendelés itt)

Folytatódik a rendezvény egyik tematikus programja, a jazz és irodalom sorozat. Ennek apropóján Pozsár Eszter és Szabó T. Anna lesz a fesztivál vendége.

A fellépők közül érdemes kiemelni a Jimi Hendrix munkásságát felidéző Halper-Hendrix Experiment-et, akik a fesztivál egyik külföldi fellépőjével, Ric Toldon amerikai bluesénekessel állnak majd színpadra, akikhez még a világhírű magyar zongorista, Oláh Kálmán is csatlakozik.

Fellép a kubai származású, de Magyarországon élő virtuóz Elsa Valle, aki latinos zenéjével minden bizonnyal megtáncoltatja majd az érdi közönséget – fogalmazott a főszervező a portálnak.

Az idei eseményen egyébként több helyi vagy Érdhez köthető előadó is képviselteti magát, mint a trombitás Udvardi Márton, a feltörekvő zongorista, Horváth Szabolcs, valamint a Hammond-orgonán játszó Vas Bence.

Forrás: midio.hu, erdmost.hu, Érdi Jazz Klub

Decrease font size Default font size Increase font size