Pályázat az idősgondozásban dolgozók részére

Nyomtatás

Alsómocsolád, a Baranyai Hegyhát alig több mint háromszáz lelkes faluja. A település idősotthonának alapítványa most pályázatot írt ki az idősgondozában dolgozók részére: a nyerteseket háromnapos rekreációs pihenésre várja júniusban a festői szépségű falu – írja a midio.hu portál.

Az “Őszi Fény” Alapítvány 2006-ban alakult az alsómocsoládi Őszi Fény Idősek Otthonában élő nyugdíjasok hozzátartozóinak kezdeményezésére. A szervezet elsősorban a bentlakók testi, lelki, szellemi és kulturális igényeinek kielégítése céljából, valamint az idősek otthonának fejlesztésére jött létre. Bár célcsoportjuk az időskorúak, vallják, hogy az ő jóllétükhöz elengedhetetlenül fontos a velük foglalkozók, őket ellátó és gondozó dolgozók jólléte. Innen jött az ötlet, hogy most egy pályázat kiírásával az idősgondozásban dolgozók rekreációját segítsék. Ezzel a gesztussal egyben megbecsülésüket is szeretnék kifejezni feléjük, és elismerni azt az erőn felüli munkát, melyet a pandémiás időszakban az idősek ápolásával, segítésével végeznek.

Az “Őszi Fény” Alapítvány pályázata azokhoz az idősgondozásban dolgozókhoz szól, akik úgy érzik, hogy testi, lelki és mentális egészségüknek jót tenne egy háromnapos kikapcsolódás a festői szépségű Baranya megyei kis faluban, Alsómocsoládon.

A pályázatra ide kattintva lehet jelentkezni.

Forrás: midio.hu

Decrease font size Default font size Increase font size