Harminc napig ingyenes az internet

Nyomtatás

Mint az a sajtóból ismert, a középfokú oktatásban digitális munkarendben tanuló diákok és családjaik, valamint a digitális munkarendben tanító pedagógusok ingyenes vezetékes internetszolgáltatásban részesülnek 30 napig. Már az ezzel kapcsolatos részletek is kiderültek.

A Telekom weboldalán tette közzé, hogy érintett ügyfelei honlapjukon jelezhetik majd igényüket a 30 nap ingyenes internet szolgáltatásra november 18. és 27. között. Az igény feladásához Telekom ügyfél esetén egy számlára (a számla bal felső részében található MT-ügyfélazonosítóra és folyószámlaszámra), valamint az oktatási jogviszonyt bizonyító ún. oktatási azonosítóra lesz szükség.
Bár a UPC az ingyenes internet biztosításáról szóló kormányrendelet kapcsán részletes tájékoztatást november 16-ára, hétfőre ígért, de este fél 7-kor sem tettek közzé konkrétumokat. Vélhetően azonban a többi szolgáltatónál is a Telekoméhoz hasonlóképpen történik majd az igénylés, az oldalukon egyébként az áll, hogy a 30 nap díjmentesség az ügyfelek decemberben kézhez kapott számláján jelenik majd meg.

Forrás: erdmost.hu

Decrease font size Default font size Increase font size