Pusztazámori szálláshelyek

Nyomtatás
Öreg Tölgy kastélyfogadó
 
Cím: 2039 Pusztazámor, Kastély, tel.: (06-23) 347-744, 06-30-964-9533
 
Egy eklektikus kastély ódon falai között, festői környezetben, monarchiabeli hangulatban töltheti idejét az idelátogató vendég. A lovasfogadóban hat kétágyas, fürdőszobás, igényesen berendezett szoba várja a vendégeket. Rendezvényekre, esküvőkre, üzleti találkozókra a 80 négyzetméteres társalgó mellett 120 négyzetméteres nagyterem áll rendelkezésre, mely kiváló akusztikai adottságai folytán alkalmas koncertek, zenei felvételek, kamaraszínházi előadások, filmforgatások és kiállítások rendezésére is. A háromhektáros ősparkban évszázados fák, kis patak és tó csábítja sétára a vendégeket.
  
 
A konyha repertoárjában magyar és nemzetközi ételek hosszú sora szerepel, melyekhez az italféleségek széles skálája járul a kulináris igények mind teljesebb kielégítésére.
 
 
 
 
Halmai vendégház
 
Cím: Kmoskó Mihály u. 2., tel.: (06-23) 349-511, 347-731
 
Újonnan épült kertes övezetben magasodik a kúriajellegű családi ház, melynek fő funkciója a falusi vendéglátás. Az emeleten öt kétágyas, fürdőszobás hálóhely mellett társalgó, a földszinten nappali, alatta hangulatos, boltíves borospince segíti a kikapcsolódni vágyókat az időtöltésben.
 
Szép időben a külső terasz nyújt remek grillezési lehetőséget, de a kemencéből áradó illatok is csalogatják a különleges ételeket kedvelő vendégeket.
 
Ha a telek szűknek bizonyul, a fészerben tárolható kerékpár segítségével remek biciklitúrákat tehetünk a környéken. A téli-nyári vendéglátásra berendezett vendégházban kívánságra készített házias ételek fogyaszthatók (a vendégház 2001. májusától fogadja a látogatókat).
Decrease font size Default font size Increase font size