Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor

A Diákhitel Központ – mint közleményükben hangsúlyozták – különböző programokon, pályázatokon keresztül évek óta támogat tehetséges, saját szakterületükön kimagasló eredményeket elért fiatalokat. A társaság Képző pályázatával középiskolás és egyetemista képzőművészeket díjaz idén negyedik éve, emellett évek óta elismeri a kiemelkedő intelligenciájú fiatalokat a Nagy diák IQ verseny során.

Most pedig egy ösztöndíjprogramot indítanak útra. A Diákhitel Központ 2016. szeptember 26-ig várja a hallgatók jelentkezését az ösztöndíj programra. (Részletek: http://www.diakhitel.hu/diakhitel-koezpont/sajtoszoba/palyazataink) Összesen 14 győztes pályázó kaphat egy tanéven keresztül havi 70 ezer forint támogatást.

Ennek célja kifejezetten a diákhitel bármely formáját igénybe vevő felsőoktatási hallgatók támogatása a 2016/17-es tanév alatt (két egymást követő tanulmányi félévben, azaz 10 hónap időtartamban). A jelentkezés feltétele többek között az is, hogy a hallgatónak legyen már legalább két lezárt féléve. Nyelvvizsga, kutatói munka, közéleti tevékenység és sporteredmény pluszpontokat hozhat.

Az általános pályázati feltételek között szerepel még a magyar állampolgárság, illetve az előző két lezárt félévben legalább 4,00-es súlyozott tanulmányi átlag is. Az érvényes pályázathoz be kell nyújtani egy bemutatkozó levelet, a hallgatói jogviszony felsőoktatási intézmény által kitöltött igazolását az előző két tanulmányi félévről, a Diákhitel szerződésének szerződésszámát (Diákhitel1 vagy Diákhitel2), a tanulmányi átlagot igazoló indexmásolatot, illetve a pluszpontokat igazoló dokumentumokat. A formai szempontok alapján előszűrt érvényes pályázatokat egy háromtagú szakmai bizottság, a Diákhitel Szakmai Grémium értékeli.

Forrás: Az Én Pénzem

Polgármesteri köszöntő

polgarmester

Szeretettel üdvözlöm a községünk iránt érdeklődő vendégeinket és a pusztazámori lakosokat!

Köszönöm, hogy érdeklődésükkel megtisztelik településünket.

Fogadják soraimat olyan szeretettel, mint ahogy mi pusztazámoriak fogadjuk a hozzánk érkező vendégeket.

Bemutatkozó oldalainkat lapozgatva betekintést nyerhetnek Pusztazámor régmúltjába, jelenébe és jövőjébe, köszönhetően annak, hogy egyre többen munkálkodnak azért, hogy Zámor élete tartalmas legyen.

Pusztazámor értékét, szépségét nem csak a történelmi és építészeti különlegességek, mint például a 3 hektáros arborétum jellegű ősparkkal övezett Barcza kastély, a zámorhegyi remeteség és harangház jelentik, hanem az a természetes igény is benne foglaltatik, ahogyan a településvezetés és az itt lakók ápolják, ahogyan a jelen gondos kezei megbecsülik.

Érdemes elidőzni Zámoron. Nálunk a látogatót először a dombokkal ölelt táj szelíd hívogató szépsége fogja meg, majd az utcák és házak rendje, végül a védett kis völgykatlanban elhelyezkedő település nyugalma, csendje. Aki belekóstol ebbe a világba, bizonyosan visszatérő vendég lesz itt.

Pusztazámor valamennyi lakója nevében tisztelettel köszönti és szeretettel várja:

Pátrovics Benedek
polgármester

Országos hírek

2018.dec. 12 Sze
Ütemesen haladnak Rakonczayék az Anktartiszon

A pusztazámori gyökerekkel rendelkező Rakonczay Gábor november 19-én vágott neki élete legnagyobb [ ... ]

OrszágosBővebben
2018.dec. 10 H
Milyen is az igazi Karácsony?

Elérkezett a december, az év utolsó hónapja, melyet a magyar népi kalendárium Álom havának, vagy [ ... ]

OrszágosBővebben
2018.dec. 06 Cs
Nem éri meg fémhulladékkal trükközni

A NAV munkatársai fémkereskedelmi ellenőrzéskor súlyos szabálytalanságot [ ... ]

OrszágosBővebben
2018.dec. 01 Szo
Vigyázat, a pénzünket akarják!

Az elmúlt hetekben tömegesen kaptak felhasználói bejelentéseket a kibervédelmi szolgáltató egy [ ... ]

OrszágosBővebben
2018.nov. 16 P
Alkalmazkodjunk a téli útviszonyokhoz!

Közlekedési szakemberek szerint a téli balesetek egyik fő oka az alkalmazkodás hiánya. Sokan [ ... ]

OrszágosBővebben
További helyi hírek

Keresés

Decrease font size Default font size Increase font size