Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a 40a Budapest – Pusztaszabolcs vasútvonal Budafok és Érd, felső állomások közötti szakaszán 2018. február 26-án kezdődő vágányzár idejére társaságunk – az ellátásért felelős megrendelése alapján – a 700 Budapest, Budatétény – Érd autóbuszvonal járatait módosított útvonalon és menetrend szerint közlekedteti. A vágányzár ideje alatt a vasúti kiszolgálás nélkül maradó állomások és megállóhelyek közösségi közlekedési kapcsolatát alapvetően a jelzett autóbuszvonal új, 701, 702 és 703 számjelzésekkel ellátott, módosított útvonalon közlekedő járatai biztosítják az alábbiak szerint.

  • 700 Budapest, Budatétény – Érd: a jelenleg is közlekedő, 700-as jelzésű járatok útvonalvezetése nem változik, azonban a menetrendi időpontok módosulnak.
  • 701 Budapest, Budatétény – Érdliget – Érd: Érd, felső és Érdliget vasútállomások kiszolgálása érdekében az autóbuszok Érd, Széchenyi tér és Érd, Sárvíz utca megállóhelyek érintésével közlekednek, majd a jelenlegivel megegyező, 6-os út – Nagytétényi út útvonalon érik el Budapest, Budatétény (Campona) végállomást.
  • 702 Budapest, Budafok – Érdliget – Érd: a 702-es jelzésű járatok útvonala Budatétényig megegyezik a 701-es járatokéval. Az eltérés a budapesti szakaszon van, ahol a Budafok térségében található üzemek műszakkezdési és végzési időpontjaihoz igazodóan a járatok Budapest, Budatétény, vasútállomás helyett meghosszabbított útvonalon, Budapest, Városház tér végállomásig, illetve végállomástól közlekednek.
  • 703 Budapest, Budafok – Érd – Érdliget – Érd: a 703-as jelzésű járat a 702-es viszonylat módosított, „gyorsjárati” változata. A járat Budafokról a lehető leggyorsabb eljutási lehetőséget biztosítja Érd, Széchenyi térre a délutáni műszakból hazaindulók vasúti átszállásának biztosítása érdekében. Ennek megfelelően a járat Budafokról indulva, a hárosi megállóhelyeket elhagyva a 6-os úton át éri el Érdet, ahol a Budai úton keresztül előbb érinti Érd, Széchenyi tér megállóhelyet, majd ezt követően közlekedik az érdligeti településrészre, ahonnan ismét a Budai útra visszatérve Érd, autóbusz-állomásig közlekedik.

 

pdf icon TÁJÉKOZTATÓ FÜZET

 

Polgármesteri köszöntő

polgarmester

Szeretettel üdvözlöm a községünk iránt érdeklődő vendégeinket és a pusztazámori lakosokat!

Köszönöm, hogy érdeklődésükkel megtisztelik településünket.

Fogadják soraimat olyan szeretettel, mint ahogy mi pusztazámoriak fogadjuk a hozzánk érkező vendégeket.

Bemutatkozó oldalainkat lapozgatva betekintést nyerhetnek Pusztazámor régmúltjába, jelenébe és jövőjébe, köszönhetően annak, hogy egyre többen munkálkodnak azért, hogy Zámor élete tartalmas legyen.

Pusztazámor értékét, szépségét nem csak a történelmi és építészeti különlegességek, mint például a 3 hektáros arborétum jellegű ősparkkal övezett Barcza kastély, a zámorhegyi remeteség és harangház jelentik, hanem az a természetes igény is benne foglaltatik, ahogyan a településvezetés és az itt lakók ápolják, ahogyan a jelen gondos kezei megbecsülik.

Érdemes elidőzni Zámoron. Nálunk a látogatót először a dombokkal ölelt táj szelíd hívogató szépsége fogja meg, majd az utcák és házak rendje, végül a védett kis völgykatlanban elhelyezkedő település nyugalma, csendje. Aki belekóstol ebbe a világba, bizonyosan visszatérő vendég lesz itt.

Pusztazámor valamennyi lakója nevében tisztelettel köszönti és szeretettel várja:

Pátrovics Benedek
polgármester

Országos hírek

2018.dec. 10 H
Milyen is az igazi Karácsony?

Elérkezett a december, az év utolsó hónapja, melyet a magyar népi kalendárium Álom havának, vagy [ ... ]

OrszágosBővebben
2018.dec. 06 Cs
Nem éri meg fémhulladékkal trükközni

A NAV munkatársai fémkereskedelmi ellenőrzéskor súlyos szabálytalanságot [ ... ]

OrszágosBővebben
2018.dec. 01 Szo
Vigyázat, a pénzünket akarják!

Az elmúlt hetekben tömegesen kaptak felhasználói bejelentéseket a kibervédelmi szolgáltató egy [ ... ]

OrszágosBővebben
2018.nov. 16 P
Alkalmazkodjunk a téli útviszonyokhoz!

Közlekedési szakemberek szerint a téli balesetek egyik fő oka az alkalmazkodás hiánya. Sokan [ ... ]

OrszágosBővebben
2018.nov. 15 Cs
Decembertől változik a család- és otthonteremtési kedvezmény (csok)

Még az idén, december 1-jével megnyílik a 10 millió forintos kedvezményes kamattámogatású kölcsön [ ... ]

OrszágosBővebben
További helyi hírek

Keresés

Decrease font size Default font size Increase font size