Fiatalok az Európai Parlamentben

Nyomtatás

Június 9–10-én európai fiatalok ezrei foglalják el az Európai Parlamentet. A programon magyar fiatalok is részt vehetnek. Még egy napig, február 24-éig lehet jelentkezni.

Június 9–10-én 16 és 30 év közötti fiatalok ezrei foglalják el az Európai Parlamentet Strasbourgban, hogy az EYE2023  keretein belül vitázzanak az Európa jövőjéről szóló ötleteikről. A rendezvényen részt vehet minden 16 és 30 év közötti fiatal. A szakértők, aktivisták, befolyásos személyek és döntéshozók részvételével a fiatalok az eseményen lehetőséget kapnak arra, hogy az európai demokrácia szívében osszák meg a gondolataikat, cseréljenek véleményt és inspirálódjanak.

Jelentkezési határidő 2023. február 24.

Az ötödik alkalommal megrendezett EYE2023 személyes és online tevékenységeket is kínál majd Strasbourgban. Csaknem 200 különféle programból lehet válogatni, köztük viták, megbeszélések, kapcsolatépítési lehetőségek, művészeti előadások, sport és interaktív műhelyek.

A programok egy részét más intézményekkel, nemzetközi szervezetekkel, civil és ifjúsági szervezetekkel együttműködésben szervezik.

Részletek, programtervezet és regisztráció itt.

Forrás: erdmost.hu

Decrease font size Default font size Increase font size