Október 23-án zárva tart a hulladékudvar

Nyomtatás

Ezúton értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy 2021. október 23-án, a nemzeti ünnep miatt, a Pusztazámori Regionális Hulladékkezelő Központban üzemelő hulladékudvar zárva tart. A legközelebbi nyitási nap november 6-a, szombat.

Szíves megértését köszönjük!

 

 

 

 

 

Tájékoztató a lakossági szelektív hulladékgyűjtő udvar működéséről

 

A BKM Nonprofit Zrt. FKF Hulladékgazdálkodási Divíziója tájékoztatja a lakosságot, hogy a Pusztazámori Regionális Hulladékkezelő Központban üzemelő lakossági szelektív hulladékgyűjtő udvar 2021. október 9-től új rend alapján működik. A jövőben előre meghirdetett nyitvatartás szerint fogadja az ügyfeleket az alábbiak szerint:

A hulladékudvart Pusztazámor község lakossága veheti igénybe minden páros hétenszombaton, 09:00–13:00 óráig tartó nyitvatartási időben. A hulladékudvar egy fő hulladékudvar-kezelővel fog üzemelni, aki információt nyújt a lakosságnak a hulladék elhelyezhetőségével kapcsolatban, illetve ellátja a szükséges egyéb számos adminisztrációs és üzemeltetési feladatot.

A hulladékgyűjtő udvar kizárólag érvényes, pusztazámori lakcímkártya felmutatásával vehető igénybe, amelyet munkatársaink minden alkalommal ellenőriznek.

Az alábbi hulladékfajták adhatóak le díjmentesen, háztartásban életvitelszerűen keletkező mennyiségben:

  • papír és karton csomagolási hulladék együtt gyűjtve
  • csomagolási műanyag, fém és italoskarton együtt gyűjtve
  • színes üveg csomagolási hulladék
  • fehér üveg csomagolási hulladék
  • étolaj és annak göngyölege
  • szárazelemek és hordozható kisakkumulátorok
  • elektromos és elektronikai hulladékok
  • fáradt olaj és annak göngyölege
  • ólomakkumulátor-hulladék

A lakossági szelektív hulladékgyűjtő udvar szolgáltatásai kizárólag a meghirdetett nyitvatartási időben vehetők igénybe. Nyitvatartási időn kívül oda belépni, a területre és a terület előtti részekre hulladékot elhelyezni szigorúan tilos, ezt a biztonsági szolgálat kiemelten ellenőrzi.

Fent ismertetett szolgáltatást a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtésen (minden hónap utolsó szerdai napján) felül biztosítjuk a pusztazámori lakosok számára.

 

BKM Nonprofit Zrt. FKF Hulladékgazdálkodási Divíziója

Decrease font size Default font size Increase font size