Csak később nyit az érdi uszoda

Nyomtatás

Noha május 18-tól már megnyitott az ÉRD Aréna, egyelőre csak az Érdi Spartacus SC néhány birkózója kezdhette újra az edzéseket, a kézilabdacsarnok és az uszoda újranyitásáról későbbiekben döntenek.

„Több lépcsőben fog megnyitni az ÉRD Aréna, mi is fokozatosan követjük a hasonló létesítmények újranyitását, és igyekszünk hozzájuk idomulni. Hétfőtől a birkózók kezdték meg újra a munkát, szigorú feltételekkel, megfelelő fertőtlenítőszerekkel, higiéniás eszközökkel ellátva” – ismertette az újranyitás első lépcsőfokát Zólyomi Ádám, létesítményvezető, aki kitért rá, az edzések újranyitásakor a sportegyesületeknek a szakszövetségek ajánlását is figyelembe kell venniük.

A birkózócsarnok megnyitása ellenére a kézilabdacsarnok és az uszoda egyelőre továbbra is zárva tart. Zólyomi Ádám ezzel kapcsolatban kifejtette, a kéthónapos leállás alatt több felújítást is végeztek a létesítményben, melyeket az üzemszerű működés mellett nem tudtak volna megtenni.

„Most sajnos volt egy olyan hosszú leállás, ami alatt olyan munkálatokat is el tudtunk végezni, melyekre az üzemszerű működés mellett nem lett volna lehetőség. Ezek még zajlanak, de bízom benne, hogy hamarosan nyithat mind az Aréna, mind az uszoda” – fogalmazott Zólyomi Ádám.

A kéthónapos leállás miatt számos rendezvényt nem tudtak megtartani, így például május elején rendezték volna az ÉRD Arénában a profi dartsozók (világsztárok részvételével) első magyarországi versenyét, a PDC European Tour állomásaként, illetve a Nyitnikék tavaszi kiállítás és vásárt is.

Forrás: erdmost.hu

Decrease font size Default font size Increase font size