Évadzáró zenés mulatság

Nyomtatás

Sajnálatos módon, ahogy tavaly, az idén is elmaradt a hagyományos pusztazámori Falunap, ám a Barcza-kastély tulajdonosai jóvoltából 2021-ben nem maradtunk nyár végi mulatság nélkül. Krajcsovics Olivér a Zámor rámol Facebook-oldalon közzétett felhívásában invitálta a pusztazámori lakosokat arra az ingyenes évadzáró rendezvényre, melyet 2021 október 1-jén pénteken tartottak a kastélyban.

A kellemes őszi időjárás is hozzájárult ahhoz, hogy a megközelítőleg százötven pusztazámori lakos, aki megjelent az eseményen, jól érezze magát. A kastélyban már kora délutántól várták a vendégeket, Olivér rövidke tárlatvezetéssel és az épület történetének elmesélésével szórakoztatta a megjelent érdeklődőket. A gyerekeknek óriás-jenga, építőkockák, hinta és az ősfákkal körülvett gyönyörű kertben való önfeledt futkározás színesítette a délutánját.

Este finom bográcsos gulyásleves és a Pék Taxi által felkínált kovászos kenyérből készült zsírosdeszkák csillapították a betérők éhségét. A sörsátraknál különféle italokat kóstolhattak meg a résztvevők. Este a sötétben egy ügyes kezű tűzzsonglőr szórakoztatta a kicsiket és a nagyokat, majd akinek kedve tartotta, hajnalig rophatta a táncot a vadászteremben szóló zenére.

Köszönjük a feledhetetlen kerti partit és közösségi építőrendezvényt, Krajcsovics család!

–szöszi–

 

 

Decrease font size Default font size Increase font size