Meghívó nyílt napra

Nyomtatás

MEGHÍVÓ


Az Új Széchenyi Terv Közép-Magyarországi Operatív Program elektronikus helyi közigazgatási infrastruktúra fejlesztése című pályázati konstrukció keretében az online működéshez szükséges végleges tanúsítványok telepítésével 2015. október 22-én befejeződött Sóskút Község Önkormányzatának KMOP-4.7.1-2013-0002 azonosító számú pályázati támogatással „Sóskút és Pusztazámor Község Önkormányzata elektronikus helyi közigazgatási infrastruktúrájának fejlesztése” címen megvalósított projektje.
A projekt segítségével lehetővé vált az Önkormányzatnál a Magyar Államkincstár keretében működő korszerű ASP (Application Service Provider alkalmazás-szolgáltató) rendszerhez való csatlakozás.
Az Önkormányzat az ASP rendszerhez való csatlakozás technikai feltételeinek kiépítésével megteremtette a közigazgatási és közszolgálati belső munkafolyamatok hatékonyabb működtetésének és az ügyfélbarát szolgáltatások nyújtásának lehetőségét. Az Európai Uniós támogatás segítségével megújítottuk az IT hardver és szoftver eszközeinket. A fejlesztés következtében olyan gazdaságos forrásfelhasználást valósítottunk meg, amellyel lehetővé vált országos, illetve regionális szinten egységes technikai megoldások alkalmazása. Az ASP 5 rendszer kiépítésével az Önkormányzat számára hozzáférhetővé váltak az ASP központ által biztosított korszerű informatikai és standard szolgáltatások, eljárások, egyúttal Sóskút és Pusztazámor települések lakossága, intézményei, vállalkozásai és civil szervezetei számára a korszerű, gyorsan és kényelmesen elérhető közigazgatási szolgáltatásokat biztosítása.

Ezúton meghívok minden kedves érdeklődőt a 2015. október 26-án (hétfőn) 8.00 -12.00 óra között megtartandó nyílt napra!

A helyszín a Sóskúti Közös Önkormányzati Hivatal székhelye (Sóskút, Szabadság tér 1.)

A nyílt nap keretében az érdeklődők tájékoztatást kapnak a projekt tartalmáról, a kiépített rendszer működésérről, előnyeiről, figyelemmel a fenntarthatóság és környezettudatosság szempontjaira is, továbbá működés közben bemutatjuk az ASP Központ által biztosított programokat.


Sóskút, 2015. október 22.

dr. Újházi Miklós
jegyző

Decrease font size Default font size Increase font size