Ez történt az idei Márton-napon

Nyomtatás

November 10-én Márton napi családi napot tartottunk iskolánkban. A rendezvényről készült képes tudósítás sajnos, technikai okból kimaradt az újságból, de a jövő évi első számban pótoljuk a mulasztást. 

A színes, változatos programokon nagy lelkesedéssel vettek részt a gyerekek szüleikkel. Elkészíthették a lámpást a felvonuláshoz, vagy nemezelhettek, a kötélfonás rejtélyeivel is ismerkedhettek az érdeklődők. A Naplemente Nyugdíjasklub női tagjai a tollfosztást mutatták be a gyerekeknek, a férfitagok a kukoricahántást és morzsolást gyakorolták a kis nebulókkal. A szülői munkaközösségi tagok büfével várták a résztvevőket. Finomabbnál finomabb sütemények, pogácsák, tea, gyümölcslevek és libazsíros kenyér sem hiányzott a kínálatból.

Ahogy besötétedett, elérkezett a fő program: a lámpás felvonulás. A gólyalábas kikiáltó vezetésével körbesétáltuk a Petőfi Sándor utcát. Puskás Tibor Lászlóné, Olgi néni aprócukorkával várta az utca végén a felvonulókat, a gyerekek nagy meglepetésére, melyet ezúton is köszönünk. Jó hangulatú, nagyon jó móka volt a gyerekeknek ez a program, amit nagyon sokáig emlegetnek majd. K. Á.

 

Decrease font size Default font size Increase font size