Ingyen szerezhető szakma Érden

Nyomtatás

Augusztus 17-ig lehet jelentkezni az ÉSZC Kós Károly Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája által a 2018/19-es tanévre meghirdetett képzésekre, a még meglévő üres helyekre, rendkívüli felvételi eljárás keretében. Várják mindazokat, akik a felnőttoktatásban szeretnének ingyenesen szakmát szerezni.

Az iskolarendszerű szakképzésben megszerzett első és második államilag elismert szakképesítés megszerzését az állam – a szakképzési törvényben meghatározott feltételekkel – ingyenesen biztosítja.  A Kós Károly Szakképző Iskolában szeptember 1-jei kezdéssel, megfelelő számú jelentkező esetén, a következő szakképzések indítását tervezik:

Cukrász, pincér, szakács, irodai titkár, központifűtés- és gázhálózat- rendszerszerelő, villanyszerelő, szerszámkészítő, gépi forgácsoló, hegesztő.

Az iskola honlapján olvasható az is, hogy egy-egy képzést milyen óraszámban oktatnak, azaz a választott szakma mekkora elfoglaltsággal jár.

Az intézmény a nyári szünetben szerdánként 8–12 óra között ügyeletet tart. A képzésekről érdeklődni a 23/365-531-es, illetve a 23/365-501-es telefonszámon, valamint e-mailben iskola@kos.erd.t-online.hu  lehet.

Forrás: erdmost.hu

Decrease font size Default font size Increase font size