Vállalkozások bemutatkozási lehetősége Érden

Nyomtatás

Ez évben is megrendezik a térség legnagyobb vállalkozói seregszemléjét az Érd Arénában. A Nyitnikék Kiállítás és Vásár május 11-től 13-áig várja majd a látogatókat. A belépés idén is ingyenes, nemcsak a közönségnek, hanem a kiállítóknak is. A  helyi és környékbeli vállalkozások jelentkezését március 15-éig várják a szervezők.

A  vásárt ez évben is a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara (PMKIK) rendezi, az önkormányzat támogatásával, és az Érd és Környéke Ipartestület együttműködésével. Idén is 3500 négyzetméter területen mutatkoznak be a (zömmel) érdi és környékbeli iparosok, szolgáltatók, színes választékot felvonultatva, emellett kulturális, szakmai és sportprogramokkal is várják a közönséget.

Ebben az évben is terveznek divat-, kozmetikai és sminkbemutatót, fodrászversenyt, illetve nemzetközi petanque-versenyt. A színpadon helyi és környékbeli fellépők, énekesek, táncosok, valamint meghívott vendégelőadók adnak majd műsort, és nem maradhat el a nyereménysorsolás sem. A szabadtéri kiállítók mellett büfésor is helyet kap majd.

A látogatóknak idén sem kell belépőjegyet váltaniuk, és a 4 négyzetméteres standokat is ingyen vehetik igénybe a vállalkozók, a 8 négyzetméterest pedig százezer forint bérleti díj megfizetésével.

A kiállítók jelentkezését március 15-éig várják. (A külső és belső helyszínen 150-200 kiállító mutatkozhat be.) Az ingyenes megjelenési lehetőséget elsődlegesen a mikro- és kisvállalkozások, valamint az adószámmal rendelkező magánszemélyek, termék-előállítók számára tudják biztosítani a szervezők.

Bővebb információt és az elektronikusan elküldhető jelentkezési lapot itt  találják meg az érdeklődők.

Forrás: erdmost.hu

 

Decrease font size Default font size Increase font size