Autóbuszjáratok menetrendjének módosítása

Nyomtatás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a 40a Budapest – Pusztaszabolcs vasútvonal Budafok és Érd, felső állomások közötti szakaszán 2018. február 26-án kezdődő vágányzár idejére társaságunk – az ellátásért felelős megrendelése alapján – a 700 Budapest, Budatétény – Érd autóbuszvonal járatait módosított útvonalon és menetrend szerint közlekedteti. A vágányzár ideje alatt a vasúti kiszolgálás nélkül maradó állomások és megállóhelyek közösségi közlekedési kapcsolatát alapvetően a jelzett autóbuszvonal új, 701, 702 és 703 számjelzésekkel ellátott, módosított útvonalon közlekedő járatai biztosítják az alábbiak szerint.

  • 700 Budapest, Budatétény – Érd: a jelenleg is közlekedő, 700-as jelzésű járatok útvonalvezetése nem változik, azonban a menetrendi időpontok módosulnak.
  • 701 Budapest, Budatétény – Érdliget – Érd: Érd, felső és Érdliget vasútállomások kiszolgálása érdekében az autóbuszok Érd, Széchenyi tér és Érd, Sárvíz utca megállóhelyek érintésével közlekednek, majd a jelenlegivel megegyező, 6-os út – Nagytétényi út útvonalon érik el Budapest, Budatétény (Campona) végállomást.
  • 702 Budapest, Budafok – Érdliget – Érd: a 702-es jelzésű járatok útvonala Budatétényig megegyezik a 701-es járatokéval. Az eltérés a budapesti szakaszon van, ahol a Budafok térségében található üzemek műszakkezdési és végzési időpontjaihoz igazodóan a járatok Budapest, Budatétény, vasútállomás helyett meghosszabbított útvonalon, Budapest, Városház tér végállomásig, illetve végállomástól közlekednek.
  • 703 Budapest, Budafok – Érd – Érdliget – Érd: a 703-as jelzésű járat a 702-es viszonylat módosított, „gyorsjárati” változata. A járat Budafokról a lehető leggyorsabb eljutási lehetőséget biztosítja Érd, Széchenyi térre a délutáni műszakból hazaindulók vasúti átszállásának biztosítása érdekében. Ennek megfelelően a járat Budafokról indulva, a hárosi megállóhelyeket elhagyva a 6-os úton át éri el Érdet, ahol a Budai úton keresztül előbb érinti Érd, Széchenyi tér megállóhelyet, majd ezt követően közlekedik az érdligeti településrészre, ahonnan ismét a Budai útra visszatérve Érd, autóbusz-állomásig közlekedik.

 

pdf icon TÁJÉKOZTATÓ FÜZET

 

Decrease font size Default font size Increase font size