Fejlesztés EU-s támogatással

Nyomtatás

(Sajtóközlemény) A Közép-Magyarországi Operatív Program „Komplex vállalati technológiafejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” kiírt pályázaton a pusztazámori telephelyű Postercom Kft. Nyomdatechnikai eszköz beszerzésére és Netplan közterületi média-tervező rendszer bevezetésére 29,77 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert. A projekt összköltsége 59,54 millió forint volt.

A projekt legfőbb célja az egyik legnépszerűbb, köztéri felületeket kezelő szoftver beszerzése volt, mellyel korszerű, professzionális hátteret biztosítottunk cégünk működéséhez. A bevezetett rendszer egy olyan ergonomikus ügyfélorientált szoftver, amely egy-egy település reklámhordozóinak felmérésétől egészen a számlázás előkészítéséig felöleli a rendszergazdasághoz kapcsolódó feladatok informatikai támogatását. Megbízásaink magas színvonalú teljesítését támogatja a projekt keretében beszerzett nyomdatechnikai eszköz is.

A támogatás megvalósulásával egyéb szolgáltatásokat is igénybe vettünk. Az egyik egy city-light-kampány, melynek keretében közel 200 felületen jelenhettünk meg. A cégünkön belüli komplex HR-fejlesztés hatására hatékony, kompetenciaalapú foglalkoztatást valósítottunk meg. Kiegészítő szolgáltatásként dolgozóink marketing-tréning keretében átfogó képet kaptak a hazai reklámpiac legfrissebb trendjeiről.

Jelenlegi informatikai és nyomdatechnikai hátterünkkel cégünknek lehetősége nyílt meglévő és jövőbeli ügyfeleink még magasabb színvonalú kiszolgálására, megbízásaik professzionális teljesítésére. A megvalósuló projekt hatására fenntarthatóvá vált a folyamatos fejlődés, megújulás, valamint kedvezőbbé vált a hazai piacon betöltött pozíció.

 Postercom Kft.

További információ:

Pártos Attila ügyvezető

info@postercom.hu

 

Decrease font size Default font size Increase font size