2015. évi ebösszeírás

Nyomtatás

Tisztelt pusztazámori lakosok!


T Á J É K O Z T A T Ó

a 2015. évi ebösszeírásról


Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény módosítását követően az eb tartási helye szerint illetékes településen ebösszeírást kell tartani az állat tulajdonosa, tartója és más személyek jogainak, személyes biztonságának és tulajdonának védelme, továbbá az önkormányzat ebrendészeti és állatvédelmi feladatainak hatékony ellátása céljából. Az önkormányzat az ebösszeírás során szerzett adatokról helyi elektronikus nyilvántartást köteles vezetni és a központi adatbázis valamint a Magyar Állatorvosi Kamara részére adatokat szolgáltatni. A hivatkozott törvényben meghatározott adatokat az eb tulajdonosa és tartója  köteles az ebösszeíráskor az önkormányzat rendelkezésére bocsátani. Erre tekintettel kérjük, hogy az ebösszeírásra vonatkozó nyilatkozatokat a Pusztazámori Községi Önkormányzat (2039 Pusztazámor, Munkácsy Mihály utca 1.) részére legkésőbb 2015. március 16. napjáig szíveskedjék visszajuttatni.
A Nyilatkozat I. kitöltése minden háztartás számára kötelező. A nemleges válaszról is nyilatkozni kell. A Nyilatkozat II.-t az eb tulajdonosoknak kell kitölteni.
A nyilatkozat-nyomtatványok az önkormányzat titkárságán beszerezhetők vagy letölthetőek az önkormányzat honlapjáról (www.pusztazmor.hu).

Pusztazámor Községi Önkormányzat

 Kapcsolódó dokumentumok
 Letöltés

 Nyilatkozat eb tartásáról 1.

pdf icon

 Nyilatkozat eb tartásáról 2.

pdf icon
Decrease font size Default font size Increase font size