Pusztazámori teremkupa – 2015

Nyomtatás

2015. február 1-jén – a hagyományoknak megfelelően – ismét összejöttek a település kispályás labdarúgói, hogy eldöntsék, ki lesz idén a tornatermi bajnokság győztese. A délelőtt folyamán mintegy 3 órán keresztül, 3+1 fős csapatokban rúgták a labdát azok, akik megtisztelték a részvételükkel az eseményt.

Külön kiemelném, hogy ez a torna – szokás szerint – játékvezető nélkül, „bemondásos alapon” működik. Jóleső érzés azt látni, hogy az emberek ismerik egymást annyira, hogy az esetleges szabálytalanságok jelzése, megítélése gördülékenyen és korrektül történjen.

Ezen alkalommal egészen magas színvonalú, felettébb izgalmas mérkőzéseket és egy igen jó kedélyű, mozgalmas délelőttöt tölthettünk együtt.

Ezúton is szeretném megköszönni a játékosoknak, Pusztazámor Községi Önkormányzatnak, a Pusztazámor Községért Közalapítványnak és Kiss Ágnes művelődésszervezőnek a segítséget.

A körmérkőzések végül a következő eredményt hozták:

  1. XY (Békési Balázs, Hornyák Csaba, Oláh Gábor, Pálvölgyi Roland) (l. a képen a csapatot)
  2. Kis Csacsáék (Bárkányi Zsolt, Győry Gábor, Schattmann Gábor, Szilágyi Tamás)
  3. Öregfiúk (Bárkányi László, Kocsis Imre, Miszár Leopold, Schattmann Imre)

Egyúttal szeretném felhívni a figyelmét az érdeklődőknek, hogy az idei Falunapon is megrendezzük a Bíró Csaba Emlékkupát, ahol nagyon remélem, hogy minden zámori sporttársunk jelen lesz! 

Oláh Gábor 

Decrease font size Default font size Increase font size