Pályázat nagycsaládosoknak házépítésre

Nyomtatás

Nagycsaládosok számára hirdettek pályázatot családiház-építésre. A pályázat benyújtásának határideje: 2015. január 15.

Nagy-Családi-Ház – építési pályázat 2015.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
A pályázat benyújtásának határideje: 2015. január 15.

A WIENERBERGER Téglaipari Zrt., a TONDACH MAGYARORSZÁG Zrt., a SCHIEDEL Kéménygyár Kft., a Villeroy & Boch Magyarország Kft. mint támogatók, és a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) közös pályázatot írnak ki a NOE-tagsággal rendelkező családok lakásépítésének támogatására. A támogatók természetbeni felajánlásait a Wienerberger Téglaipari Zrt. koordinálja.

A támogatók és a NOE célja, hogy a jövő generációért érzett társadalmi felelősségvállalás keretében – elismerve a család és a gyermek kiemelkedő szerepét és jelentőségét a társadalom egészében – építési pályázati lehetőséget biztosítsanak a nagycsaládosok részére. A lakáskörülményeik javítására anyagi és természetbeni erőket fordító családok számára és velük együttműködve, a támogatók e pályázat keretében természetbeni támogatást nyújtanak.

A NOE  mint közhasznú civil szervezet, a támogatóktól hozzá érkező közcélú juttatást az alapító okiratában rögzített közhasznú céljával összhangban – így a családsegítés és a társadalmi esélyegyenlőség megteremtése keretében — juttatja el a pályázat nyerteseinek.

A pályázat kiírása során a NOE úgy nyilatkozik, hogy a pályázat eredményes megvalósításának feltétele a támogatók tényleges támogatása. Ennek elmaradása vagy részleges megvalósulása esetén a NOE a pályázat önerős megvalósítására kötelezettséget vállalni nem tud, jelen nyilatkozatával ezzel kapcsolatosan mindennemű kárfelelősségét – így a biztatási kárra történő hivatkozás lehetőségét is – kizárja.

Teljes cikk

 

Decrease font size Default font size Increase font size