Harcművészek csatasorban

Nyomtatás

A Zámori Harcművészeti Klub igen mozgalmas évet zárt.  Szeptembertől folyamatosan edzettünk egészen június közepéig. Két nagyobb megmérettetésen is túl van a csapat. Tél végén egy összevont házi vizsgán, tavasszal pedig Hatvanban, a féléves megvédő vizsgán bizonyították a tanítványok rátermettségüket. Utóbbi egy közel félnapos, 250 főt megmozgató vizsga volt erőnléti, technikai és küzdelmi elemekkel. Stílusunkban a több ember elleni küzdelmet is tanuljuk: nem mindennapi látvány volt több mint 200 harcos együttes csatája. Az igazán nagy kihívás és próbatétel mindenki számára a nyári vizsgatábor lesz, mely e sorok megjelenésekor már remélhetőleg sikeresen lezajlott.

A tábor embert próbáló, itt mindenki találkozik önmagával, gyengéivel. Ezek leküzdése a célunk, hogy ne csak erőt és technikákat, de önmagát méltón képviselni tudó személyiséget nyerjünk. A tapasztalat és sok szülő véleménye alapján elmondható: nagy szükség van olyan közösségekre, melyek nem gyengítik, hanem erősítik az alapvető emberi értékeket.

Azokkal, akik kitartóak és a vizsgatábor után sem adják fel, illetve akik szívesen csatlakoznának hozzánk, szeptemberben az évindító banketten és az edzéseken találkozunk.

M. M.

További Információ: Miklósi Mátyás (1. dan) harcművészeti oktató

Tel: 06 30 221-7921

 

Decrease font size Default font size Increase font size