Ismét három falu...

Nyomtatás

Május 31-én ( szombaton) rendezik meg a már hagyományos „Három falu, két keréken elnevezésű kerékpártúrát. Az egészséges életmódot népszerűsítő programra minden korosztályt várnak, kicsiket és nagyokat, kis- és nagycsaládosokat.

A Pusztazámor – Tárnok – Sóskút – Pusztazámor útvonalon haladnak a túrázók, rendőri biztosítással és orvosi ügyelettel. Fővédnök: dr. Aradszki András országgyűlési képviselő. Gyülekezés és a nevezési kártyák érvényesítése 8:30-tól a Rendezvényparkban (Koroda Kert). Az út során  túrázókat a pusztazámori zászlót vivő Turnhauser Tamás és a szerelést jelző zászlóval kerekező Rózsavölgyi József segíti.

Indulás 9:00 órakor,  érkezés Pusztazámorra várhatóan 12.00-kor Pusztazámorra, ahol a túrát teljesítő résztvevők emlékplakettet és energiapótló csomagot vehetnek át. Ezután egy igazi kerékpáros érdekesség következik. A Triál Show a leglátványosabb extrémsport-bemutató, melyen egy mesterséges elemekből kialakított pályán, akrobatikus elemeket, ugrásokat és trükköket láthatnak a résztvevők. Az érdeklődőknek az Érdi Járási Népegészségügyi Intézet munkatársai lakossági szűrővizsgálatot végeznek.

A szervezők kérik a szülőket, hogy a túrán részt vevő gyermekek kerékpárjainak műszaki állapotát ellenőrizzék.

További információ: 06-23 / 349-511, Halmainé Meszleny Katalin (Zámori Kör)

 

Decrease font size Default font size Increase font size