Köszönöm!

Nyomtatás

Köszönés, köszöntés, köszönet… és még hány változata van ennek a gyönyörű szónak, ami általában akkor hangzik el, ha egy jó dolog megtörtént, befejeződött.

A Zámori Kör Egyesület tagjai 2013. július 28-án gyűltek össze és hívták meg az őket sokszor munkájukban segítő tiszteletbeli tagokat  és szomszédokat. Az ünneplésnek kettős oka volt. Turnhauser Tamás elnök egyrészt a XIV. Falunapon,  az iskolás gyermekek munkáiból megvalósult kiállításon való közreműködésért mondott köszönetet, másrészt köszöntötte a Pusztazámorért emlékéremmel kitüntetett  dr. Fekete Zsuzsannát és Pádár Vilmát. A harmadik, meglepetés köszöntés e sorok írójának szólt a 80. születésnap és Anna-nap ürügyén.

A mi falunk hagyományos eseményeinek sikere méltán kiérdemelte ezt az estét, ahol a résztvevők újabb és újabb ötleteket, terveket kezdtek dédelgetni a jövőt illetően.

Végül köszönjük településünk lakosainak önzetlen segítségét, hogy közreműködésükkel hozzájárultak a színvonalas esemény kitűnő hangulatához, valamint a látogatók aktív részvételét, aminek eredményeként a közönségdíjat  is odaítélhettük.

Pusztazámor, szeretlek …

Páli Anna

Decrease font size Default font size Increase font size