Kedvezményes utazás a katolikus ifjúsági napokra

Nyomtatás

A MÁV-START Zrt. ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásáról Pécsre, a július 24–28. között megrendezendő HungaRio Katolikus Ifjúsági Napokra utazóknak. A HungaRio Katolikus Ifjúsági Napokon a délelőtti katekézisek és szentmisék után a magyar kultúrához, a vendéglátó Pécs kulturális értékeihez kapcsolódó programokkal, táncházakkal, koncertekkel és műhelyekkel várják a közönséget.

A rendezvényre készülődő utasok a MÁV-START bármely jegypénztárában meg tudják vásárolni a kedvezményes, alkalmi menettérti vasúti menetjegyeiket. A kedvezmény igénybe vételéhez az utasoknak a menetjegyeiket a helyszínen le kell bélyegeztetni, és a vonaton a jegyvizsgáló kérésére be kell mutatni. A bélyegzés a pécsi vasútállomáson vagy a találkozó belvárosi információs pontjánál, július 24-e és 28-a között kérhető.

A kedvezményes árú, alkalmi menettérti jeggyel az utazás a rendezvényt megelőző napon, július 23-án kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvény utolsó napját követő napon, július 29-én kell befejezni.

 

Decrease font size Default font size Increase font size