Harcművészeti oktatás indul Pusztazámoron

Nyomtatás

Pusztakezes önvédelmi technikák, a kardvívás művészete, nunchaku, tonfa, say használata, harci taktikák és stratégiák. Szeptember 3-tól Bujutsu-kai Kenshin-ryu kezdő tanfolyam indul Pusztazámoron. 

Miklósi Mátyás fekete öves harcművészeti oktató vagyok. 1999-ben kezdtem az utam: akkor még csak erősödni szerettem volna, azóta az életem részévé vált. Bár sok stílust kipróbáltam, mindvégig megmaradtam ebben a harcművészetben.

Röviden Egyesületünkről

A Bujutsu-Kai Kenshin-Ryu Harcművészeti Egyesület Magyarországon és Európa több pontján 25 éve foglalkozik felnőttek és gyermekek önvédelmi, harcművészeti oktatásával.  Klubjaink Szabó András 7. danos nagymester irányításával működnek. Stílusunk hazánkban és külföldön egyaránt elfogadott: tanítási módszerünket a Nemzeti Alaptanterv támogatja, nemzetközi viszonylatban pedig az International Budo Federation (IBF) tagszervezeteként váltunk elismertté; 2012-ben világbajnokságot szervezhettünk Budapesten.

Célunk

Olyan testi és szellemi képzési forma elterjesztése, mely az alapvető emberi értékeket, a személyiség, a jellem fejlesztését tűzte ki célul. Stílusunkon belül gyakorlatiasan, következetesen fejlesztjük a tanítványok küzdőszellemét, tiszteletre, önfegyelemre, az  életszerű tanulás fontosságára neveljük őket.

Pusztazámor

Szeptembertől induló edzéseinken a szamurájok harci és önvédelmi technikáit oktatjuk. Szigorú iránymutatás mellett, sok gyakorlással betekintést nyerhetnek a pusztakezes technikák, az önvédelmi eszközök (nunchaku, say villa, tonfa) és a szamurájok fő fegyverének számító katana-kard használatába.

Kezdő tanfolyamunk szeptember 3-án, 17:30-kor kezdődik a Pusztazámori Általános Iskolában. A részvételhez csak egy póló és hosszúnadrág kell.

Információ:

Miklósi Mátyás (1.dan) 30 641 6136

Decrease font size Default font size Increase font size