„A mi falunk"

Nyomtatás

Mint minden évben, a Zámori Kör Egyesület 2013-ban is arra törekszik, hogy valamilyen újdonsággal szerepeljen a hagyományos Falunapon. Az elmúlt években helytörténeti kiállításokkal, kézműves bemutatókkal, az egészséges életmód jegyében betegségmegelőző programokkal, a szelektív hulladékgyűjtést népszerűsítő kifestő füzetekkel, a parlagfűmentes községért indított mozgalommal, a háztartási hulladék csökkentését célzó és a komposztálás hasznosságát leíró zöld füzettel, tavaly az ifjú zámori művészek alkotásainak bemutatásával igyekeztünk hangsúlyozni a helyi értékeket (Falunapon a falunkról!).

A 2013. évi Falunapon rendezendő kiállítás keretében örömmel mutatnánk be a látogatóknak a zámori óvodások, általános iskolai és középiskolai tanulók által a  „A MI FALUNK” címmel készített rajzait, festményeit, rövid elbeszéléseit, verseit, kézműves alkotásait stb.  Kérjük ezért az óvoda és iskola vezetőivel egyetértésben, hogy községünk  jövő generációja mutassa meg miért szereti a szülőföldjét, lakóhelyét, milyennek látja házukat, utcájukat, kertjüket, a játszótereket, parkokat stb.

 

 

 

 

A felhívást azért tesszük már most közzé, hogy legyen elég idő a felkészüléshez és minél több, büszkeségre okot adó remekmű készüljön el június közepéig.

Zámori Kör

 

 

 

Decrease font size Default font size Increase font size