Tájékoztató a 2012. évi ebösszeírásról

Nyomtatás

Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény módosítását követően az eb tartási helye szerint illetékes településen ebösszeírást kell tartani az állat tulajdonosa, tartója és más személyek jogainak, személyes biztonságának és tulajdonának védelme, továbbá az önkormányzat ebrendészeti és állatvédelmi feladatainak hatékony ellátása céljából. Az önkormányzat az ebösszeírás során szerzett adatokról helyi elektronikus nyilvántartást köteles vezetni és a központi adatbázis valamint a Magyar Állatorvosi Kamara részére adatokat szolgáltatni. A hivatkozott törvényben meghatározott adatokat az eb tulajdonosa és tartója köteles az ebösszeíráskor az önkormányzat rendelkezésére bocsátani. Erre tekintettel kérjük, hogy az ebösszeírásra vonatkozó nyilatkozatokat a Pusztazámori Községi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala (2039. Pusztazámor, Munkácsy Mihály utca 1.) részére legkésőbb 2013. január 31. napjáig szíveskedjék visszajuttatni.

A Nyilatkozat I. kitöltése minden háztartás számára kötelező. A nemleges válaszról is nyilatkozni kell. A Nyilatkozat II.-t az eb tulajdonosoknak kell kitölteni.

A nyilatkozat-nyomtatványok a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatán beszerezhetők és letölthetőek az önkormányzat honlapjáról (www.pusztazmor.hu) is.

Pusztazámor Községi Önkormányzat

Polgármesteri Hivatala

 

 Letölthető dokumentumok  Letöltés

 Nyilatkozat 1.

pdf icon

 Nyilatkozat 2.

pdf icon
Decrease font size Default font size Increase font size