Hagyományos Kínai Harcművészeti és Gyógyászati Akadémia

Nyomtatás

TISZTELT SZÜLŐ!


Köszöntöm , Önt a Hagyományos Kínai Harcművészeti és Gyógyászati Akadémia nevében !

Kérem szenteljen ránk néhány percet , hogy bemutatkozhassunk , bízunk benne , hogy szolgáltatásaink felkeltik érdeklődését.

Az általunk nyújtott oktatás a KÍNAI SHAOLIN KOLOSTOR 1500 éven keresztül titokban tartott önvédelmi és egészségmegörzőprogramján alapul. Ezt a programot , európai alkalmazásra , a magyar származású Dr. Robert Lyons , háromszoros harcművész világbajnok dolgozta ki , aki maga 5 évet töltött el a legendás Shaolin Templon rendszerben. Az itt szerzett tapasztalatai alapján indította el , e hatásos önvédelmi technikákon alapuló mozgalmat , amit SHAOLIN KUNG-FU –nak hínak. Ezt az oktatási anyagot benyújtottuk az OKTATÁSI KÖZPONTNAK. Az óvódás korosztálytól a gimnazisták képzéséig terjedő oktatási anyagot elfogadták. Igy a Shalin Kung-fu bekerült az OKI’97. Meites Komplex testnevelési tantervébe , mint választható képzés .

Ezzel a programmal szeretnénk hozzájárulni az egészségesebb , kiegyensúlyozottabb iskolás korosztály felneveléséhez.

Ez a program Pusztazámoron is oktatásra került. Amennyiben az Ön családjában is van ezirányú érdeklődés , az oktatások színhelyén várjuk Önt és gyermekét. Az oktatásra felnőtt érdeklődök jelentkezését is várjuk.

Oktatás helye: PUSZTAZÁMOR ÁLTALÁNOS ISKOLA
Hétfőn és Csütörtökön : 18 . 19 : 30 –ig.

Tisztelettel : Dr. Sifu Pavlisz László

Tel.: 06-30/ 521-5606

www.dragonheart.hu


Decrease font size Default font size Increase font size